Motorola lanceerde de vlaggenschip -smartphone van het bedrijf in de onlangs gelanceerde Moto Z -serie, de Moto Z2 Force eerder dit jaar. De Moto Z -serie werd vorig jaar door het bedrijf gelanceerd en de eerste smartphones van de Moto Z -serie waren de Moto Z en het Moto Z -spel. Dit jaar lanceerde het bedrijf twee nieuwe smartphones in de Moto Z -serie, het Moto Z2 Play en de Moto Z2/Moto Z2 Force. De Moto Z2 Force is de premium smartphone in de Moto Z-serie voor dit jaar en het apparaat wordt ook geleverd met vlaggenschipspecificaties en tophardware.

In termen van het ontwerp wordt de Moto Z2 -kracht geleverd met een vingerafdruksensor aan de voorkant en heeft de smartphone een dubbele camera -opstelling achter. Aan de voorkant van de telefoon staat een plastic display dat door het bedrijf wordt geadverteerd als Shatter Proof. In termen van specificaties wordt de Moto Z2-kracht geleverd met een 5,50-inch touchscreen-display met een resolutie van 1440 pixels met 2560 pixels. In termen van verwerkingskracht wordt de Moto Z2-kracht geleverd met een 2,35 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 835 vergezeld van 4 GB RAM. De smartphone wordt gebundeld met 64 GB interne opslag die tot 200 GB kan worden uitgebreid via een microSD -kaart.

Zoals we al hebben gezegd, heeft de Moto Z2 -kracht een dubbele camera -instelling op de achterkant die 12MP+12MP is. Aan de voorkant van de telefoon staat een 5MP -camera voor het nemen van selfies. De smartphone draait de huidige Android 7.1.1 Nougat en smartphone heeft een 2730 mAh niet-verwijderbare batterij.

Moto Z2 Force Stock Wallpapers

Motorola heeft de Moto Z2 Force eerder in verschillende markten over de hele wereld uitgebracht. Nu hebben we de officiële achtergronden ontvangen die door het bedrijf op het apparaat zijn opgenomen. Deze wallpapers worden eerst op het apparaat gezien wanneer het apparaat wordt opgestart en het installatieproces is voltooid.

In termen van het aantal achtergronden is er geen aanzienlijk aantal achtergronden op het apparaat. De Moto Z2 -kracht wordt standaard geleverd met 2 wallpapers, maar ze hebben een quad HD -kwaliteit van een resolutie van 2560 x 1440. We hebben beide wallpapers hieronder bevestigd om te kijken en te downloaden. U kunt ook een zip -bestand van de achtergronden hebben dat hieronder is aangesloten in downloadsectie.

Download links

Moto-z2-force-stock-wallpapers.zip | Spiegel

Ook download: download Moto X4 Stock Wallpapers

Aanbevolen downloads:

LG V30 Stock Wallpapers

Huawei Honor 8 Lite Stock Wallpapers

Asus Zenfone 4 Selfie Pro Stock Wallpapers

Umi plus e stock wallpapers

Moto Z en Moto G4 Stock Wallpapers en Ringtones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *