Iedereen is op dit punt zeker scherp bewust dat de wereld van cryptocurrency een gek is, en dat is nooit meer duidelijk geweest dan het grote kostenongeval dat Bitcoin bijna verloor. De helft van zijn waarde binnen enkele dagen.

Die dia lijkt nu te zijn gestopt, althans voorlopig. Bitcoin begon vorige week van $ 10.000 naar $ 6.000 in een periode van slechts vier dagen, hoewel waarden nu een traag herstel lijken te maken.

Volgens Coinbase is de waarde van Bitcoin met meer dan 25% gestegen tot ongeveer $ 8.500 op de laatste dag, die momenteel op ongeveer $ 8.100 zat, wat opnieuw precies benadrukte hoe vreemd de wereld van Bitcoin kan zijn.

Bitcoin zelf wordt wereldwijd beƫindigd. Zuid -Korea stelt mensen niet langer in staat om bitcoin in te ruilen, of inderdaad, of inderdaad anoniem digitale valuta, evenals sommige banken voorkomen nu dat rekeninghouders bitcoin kopen met behulp van kaarten. Zowel de Verenigde Staten als de regeringen van het Verenigd Koninkrijk hebben geluiden gemaakt over de mogelijkheid van soortgelijke bewegingen, waarbij de eerste duidelijk vooral bezorgd is over de populariteit van Bitcoin bij criminelen.

Bitcoin keerde terug naar voren tegen het einde van 2017 en bereikte de $ 20.000 in december, meer dan het dubbele van wat een enkele bitcoin momenteel waard is. Het is onbekend of we kunnen verwachten dat de kosten binnenkort weer elke vorm van tijd hebben bereikt, of zelfs of er nog een kostenongeval om de hoek is – opnieuw de volatiliteit van dergelijke digitale valuta’s benadrukt.

Via CoinmarketCap

Onthoud mensen, als u gaat investeren, zorg er dan voor dat u alleen zoveel investeert als u kunt betalen om te verliezen.

Over beleggen gesproken, hier is precies hoe u aan de slag kunt: hoe u bitcoin kunt kopen van iPhone of Android -gadget op de eenvoudige manier.

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 11.3 Public Beta 2 Download / OTA Update uitgebracht

Pokemon GO 1.61.1 IPA en 0.91.1 APK Hack aangeboden om nu te downloaden

Downloaden: iOS 11.3 Beta 2 ipsw, OTA uitgebracht voor testen

iOS 11.2.5 Jailbreak: Adam Donenfeld’s iOS 11.2.2 Kwetsbaarheid kan leiden tot een nieuw bevrijdingstool

Download iOS 11.2.5 laatste IPSW -links, OTA -update voor uw iPhone, iPad, iPod Touch

Downgrade iOS 11.2.5 naar iOS 11.2.2 voor potentiƫle toekomstige jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *