De huidige Apple TV 4K bestaat al een jaar of zo, maar er kan een vernieuwde versie worden onthuld vóór het einde van het jaar.

We hebben de afgelopen maanden gehoord dat Apple werkt aan een nieuwe Apple TV, en er zijn een paar dingen die we er waarschijnlijk van kunnen verwachten.

Hoewel we nog geen enkele betonnen info krijgen over wat de geruchten Apple TV -vernieuwing inhoudt, zijn we nu relatief positief dat het na Bloomberg’s Mark Gurman aan de slag is, net voor het einde van 2022, zoals dat het zou kunnen verschijnen, zoals het einde van 2022, zoals Net als analist Ming-Chi Kuo heeft eerder dit jaar vergelijkbare geluiden gemaakt.

Nu heeft MacRumors ons een aantal van de functies herinnerd die we kunnen krijgen.

Een nieuwe chip is op dit moment tafelinzetten, met een nieuwe A14 -bionic waarschijnlijk de upgrade van de oudere A12 Bionic. Verder moet meer RAM ook een verbeterde prestaties produceren, evenals waarschijnlijk een veel betere gaming -ervaring.

In termen van extern wordt verwacht dat de nieuwe Apple TV een nieuwe Siri -afstandsbediening krijgt na iOS 16 bèta -code deze. Bet ons begrepen over wat die nieuwe afstandsbediening zal bieden, maar we kunnen alleen maar hopen dat het veel beter is dan de laatste paar. Ondersteuning voor Discover My Via a U1 -chip zou echter leuk zijn.

Volgende, prijs. De dozen van Apple zijn altijd aan het dure einde van de schaal geweest en er wordt echt gehoopt dat de volgende Apple TV deze keer goedkoper zal zijn. Met Apple verwacht in de komende weken een evenement te houden om zowel iPads als Macs te onthullen, kunnen we snel genoeg ontdekken.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 16.1 Beta 4 uitgebracht als openbare introductie nadert

Hoe arme iOS 16 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone en iPad Condition Update

iOS 16 compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ wijzigingen

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *