of u nu aandacht besteedt aan de wereld van de politiek of niet, u wilt betalen Aandacht voor dit kleine stukje dat uit de lopende handelsoorlog van president Trump komt met China omdat het een directe impact op uw portemonnee kan hebben.

Onder nieuwe tariefvoorstellen konden we zien dat de originele Apple Watch een importtarief van 10%tegenkomt, en het is niet alleen.

Hoewel de iPhone, iPad en Mac allemaal zijn vrijgesteld van de nieuw voorgestelde tarieven, zijn er enkele extra slachtoffers, waaronder de Fitbit Activity Trackers en drie sprekers van Sonos, waaronder het populaire spel: 5 volgens een rapport van Reuters.

De apparaten zijn allemaal bepaald door Amerikaanse douane- en grenspatrouille -functionarissen om onder een obscure onderverdeling van data -transmissiemachines te vallen in de uitgestrekte lijst van Amerikaanse tariefcodes. En die specifieke onderverdeling is opgenomen in de meer dan 6.000 van dergelijke codes in de meest recente ronde van president Donald Trump van voorgestelde tarieven die eerder deze maand werden vrijgegeven […]

De specifieke producten die in douane -uitspraken worden vermeld, zijn de originele Apple Watch; Fitbit’s Charge, Charge HR- en Surge -modellen; en Sonos’s Play: 3, Play: 5 en Sub Speakers.

Wat misschien wel het meest vreemde aspect van dit verhaal is, moet de manier zijn waarop de voor het tarief gekozen apparaten op zijn best volledig willekeurig lijken te zijn. Het feit dat de oorspronkelijke Apple Watch wordt beïnvloed, maar niet anderen is bijzonder vreemd, en omdat Trump eerder heeft opgeroepen tot een boycot van alle Apple -producten, is het misschien verrassend dat het niet veel erger is voor het Cupertino -bedrijf hier. De originele Apple Watch is sowieso niet langer te koop, wat suggereert dat de impact minimaal zal zijn. Tenzij u natuurlijk een van de andere vermelde items wilt kopen.

Gelukkig kunnen er te zijner tijd wijzigingen in dit voorstel zijn en zoals sommige experts zeggen, met bedrijven die waarschijnlijk niet zullen gaan liggen.

Maar als bedrijven producten hebben waarvan de tariefcodes op de lijst staan, hebben ze drie opties, zeiden experts: pleitbezorger om de code uit de lijst te laten vallen tijdens de openbare commentaarperiode, een uitsluiting aanvragen zodra de tarieven van kracht worden of proberen te hebben Hun producten zijn geclassificeerd onder een andere code die niet op de lijst staat.

De laatste optie kan moeilijk zijn vanwege de duizenden gedekte codes, zei een voormalige Amerikaanse handelsfunctionaris.

(Bron: Reuters)

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 op iPhone X, 8, 7 met behulp van electra, zo is [gids]

Downgrade naar iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 ipsw download en jailbreak met behulp van electra nu mogelijk

Jailbreak iOS 11.4.1 op iPhone X door te downgraden naar iOS 11.4 Beta 3, hier is hoe

Download iOS 11.4.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Download iOS 12 Beta 4 IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad [alleen Devs]

Download iOS 12 Beta 4 Configuratieprofielbestand zonder ontwikkelaarsaccount

Download iOS 12 Beta 4 IPSW -links & installeer op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *