Ik heb een groot aantal symbian telefoons van Nokia gebruikt, met name de S60 en latere, evenals een van de allerbeste dingen die ik leuk vond aan die telefoons was de muziek Besturingsknoppen op de hoofdtelefoon. Toen ik overging in Android, was het eerste wat ik miste het ontbreken van de muziekbesturingsfaciliteit met behulp van de hoofdtelefoon. Mijn allereerste geweldige ervaring met het probleem van de muziekbeheersing op de Android -telefoon was met Miui ROM waarmee je het ideaal van de muziek kunt regelen van de lockscreen.

Het voelt echt hemels aan wanneer je naar een voorkeursleuntje luistert door middel van een hoofdtelefoon, waardoor de telefoon in je zak blijft. Evenals het voelt als “What the Hell !!!” Wanneer u de telefoon moet verwijderen en deze moet ontgrendelen om de track aan te passen. Hoe geweldig het precies zou zijn als je kunt spelen, pauzeer en schakel over naar de volgende of vorige melodie zonder de telefoon aan te raken. Toen ik de Galaxy S3 kreeg, was ik een beetje getroost om de volumeregeling te zien, evenals een play/pauze-cum-call ontvanger-knop op de hoofdtelefoon.

Op een dag, terwijl ik zat om inactief te zijn en naar een deuntje te luisteren op mijn Galaxy S3 met Miui ROM, drukte ik per ongeluk op de Play/Pauze -knop en was geschokt om te begrijpen wanneer de melodie plotseling veranderde! Toen begon ik te zoeken naar een aantal andere patronen van het drukken op deze bitknop met mijn droomfuncties en vond ik een paar dingen.

Mis het niet: 5 lichtgewicht racegames onder de 50 MB

De reden waarom ik selecteerde om te componeren over de Samsung Galaxy -hoofdtelefoonideeën heeft opnieuw een paar geweldige redenen. Ten eerste bereikten alle browse -vragen die aan het onderwerp zijn gekoppeld mijn oude berichten niet; Naast ten tweede geloofde ik dat deze ideeën op verschillende Galaxy -apparaten kunnen werken. Dus hier is het!

Volumeregeling: u kunt het volume op Samsung Galaxy -telefoons stimuleren of verlagen met behulp van de ” +” evenals ” -” Knoppen.

Ontvang of beëindig oproepen: terwijl de kop/oortelefoon is aangesloten, kunt u een telefoontje krijgen of knippen door op de knop Little Control te drukken.

Start s Voice of Google Voice: door te drukken en op de knop Besturing te houden, kunt u snel een stem of Google -stem introduceren

Speel of pauzeer muziek: sluit gewoon de hoofdtelefoon aan en druk op de knop Besturing wanneer u muziek moet afspelen, en om deze te pauzeren door een keer te drukken.

Play Next Song: Druk constant op de knop Besturing om het volgende nummer te vermijden.

De bovenstaande techniek werkt op alle Galaxy -telefoons en tablets, waaronder:

Galaxy Note 3

Galaxy S4

Galaxy Note 2

Galaxy S3

Galaxy Tab 2 & 3

Galaxy Note 10.1

Nu zijn dit de standaardfuncties, maar u kunt plezier vinden in een bredere en rijkere muziekbeheersing door een app van derden te gebruiken. Hieronder ontdekt u de links naar twee geweldige apps die u kunt downloaden van de Google Play.

[GooglePlay url = ””]
Lees volgende: 10 beste donkere Samsung -thema’s voor Android Pie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *