Wil je iOS 13.1.3 jailbreaken? Het goede nieuws is dat CheckRA1N iOS 13 Jailbreak IPA voor iPhone X en andere apparaten is geplaagd. hier zijn de details.

De wereld van jailbreak is soms een vreemde. Na maanden en jaren van schijnbaar weinig verandering in de status-quo, heeft de komst van de op hardware gebaseerde en niet-aanspreekbare bootrom checkm8-exploit het beste geopend en de ontwikkelaar van die exploit heeft een nieuwe jailbreak om te delen.

We hebben je al verteld over checkra1n, maar de laatste keer dat we het zagen, kregen we alleen een afbeelding van een iPhone-opstart met tekst op het scherm. Nu hebben we iets veel duidelijker gezien, hoewel we nog steeds niet weten wanneer CheckRA1N zal worden vrijgegeven.

De nieuwe afbeelding, gepost van het CheckRA1N Social Account, toont een paar iPod Touch -apparaten met een onbekende versie van iOS. Beiden tonen een pictogram met het CHECKRA1N -logo en de app -naam.

Dat laat ons vermoedelijk zien dat de app nu op de apparaten loopt en ons een stap dichter bij dit een haalbare jailbreak brengt.

Als we zo ver komen, zou de jailbreak moeten werken aan alle apparaten die elke versie van iOS uitvoeren, zolang ze de A5-A11-chips gebruiken. Dat is een groot aantal apparaten die tegenwoordig in de wereld zijn, dus er is een potentiële markt voor diegenen die die apparaten willen jailbreaken.

Dit betekent natuurlijk niet dat een jailbreak ooit zal worden vrijgegeven. De jailbreaking scene is niet vijf jaar geleden, maar het borrelt zeker nog steeds mee. Laat het ons weten als u deze jailbreak in de reacties hieronder zou gebruiken.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 13.2 Beta 3 IPSW -links, OTA -profielfossier vrijgegeven

Jailbreak iOS 13.1.3 Update: veiligheids- en beveiligingscontentfixes, patches uitgebreid door Apple

Downgrade iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 naar iOS 13.1.2, hier is hoe

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak op basis van CheckM8 Exploit ‘Aangekondigde’

Download: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Beste iPhone 11, 11 Pro Max Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Statusupdate [continu bijgewerkt met de nieuwste info]

Pixel 4 Face Unlock werkt zelfs met gesloten ogen, bevestigt Google

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *