“Een ding in beroep is een geluk voor altijd”, aldus John Keats. Dus waar is het echter ook van toepassing op mooie achtergronden? Ik vraag het aan. We zien een mooi behang, gaan er plat op, willen het, bladeren ervoor, haal het en gebruik het als huis en de achtergrond van de vergrendelingscherm en worden er dan moe van. We blijven altijd proberen om zowel iets nieuws als anders te vinden.

Bij DroidViews denken we dat dit en daarom blijven we zo nu goed en dan op routinematige basis nieuwe wallpapers delen. Vandaag hebben we de 24 officiële achtergronden van de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gedeeld, evenals nu nog een mooie set wallpapers voor jou.

De wallpapers die we gaan laten zien dat je uit Huawei Maimang 4 komt, die in het laatste kwartaal van 2015 in China werd uitgebracht. De telefoon beschikt over een 5,5-inch FHD IPS-display met 1080 x 1920 px resolutie, Snapdragon 616 SOC, cortex A-53 quad-core processor geklokt op 1,7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB interne opslag met microSD-kaartondersteuning, achterste gemonteerd Vingerafdrukscanner, evenals een niet-removeerbare batterij van 3000 mAh.

Download Huawei Maimang 4 stock wallpapers

Wat betreft de wallpapers van de Huawei Maimang 4, ze zijn niet minder dan 20 in aantal en ze zien er allemaal geweldig uit. De resolutie van de stock wallpapers van de Maimang 4 is Full HD met een resolutie van 1080 x 1920 px.

Aangezien we alle 20 wallpapers naar onze siteserver hebben geüpload, kunt u ze direct en individueel downloaden door met de rechtermuisknop met uw muis te klikken en te kiezen “Openlink openen in een nieuw tabblad” of “Opslaan van” Opslaan als … “.

Ook download: Huawei Maimang 6 stock wallpapers

Wil je veel meer stock wallpapers?

NVIDIA SHIELD K1 Stock Wallpapers

Huawei Honor 8 Stock Wallpapers

Oppo r9s stock wallpapers

Coolpad dazen x7 stock wallpapers

Vodafone Wise Ultra 6 Stock Wallpapers

Vivo x9 stock wallpapers

Xiaomi Mi 5c Stock Wallpapers (Full HD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *