Apple heeft zojuist zijn nieuwe, vernieuwde 13-inch MacBook Pro onthuld na weken van geruchten. De nieuwe maker werd een tijdje verwacht, evenals nu Apple alle details heeft gedeeld door middel van persbericht.

We hadden verwacht dat deze nieuwe maker de afgelopen weken vrijwel dagelijks zou verschijnen, hoewel het niet de enorme update is die de 13-inch naar exact dezelfde 16-inch setup brengt.

Dat geeft aan dat we niet hetzelfde, grotere display hebben. We krijgen echter genoeg om van te genieten. Beginnend met het magische toetsenbord ontdekt in de 16-inch MacBook Pro. Dat is muziek in de oren van iedereen die een nieuw 13-inch Apple-notitieboekje heeft gekozen totdat het lastige vlindertoetsenbord voorgoed werd uitgeroeid.

De bijgewerkte 13-inch MacBook Pro bevat nu het nieuwe magische toetsenbord, allereerst geïntroduceerd op de 16-inch MacBook Pro en toegevoegd aan MacBook Air in maart. Magic toetsenbord heeft een opnieuw ontworpen schaarsysteem met 1 mm cruciaal reizen voor een comfortabel en gestaag cruciaal gevoel, terwijl het nieuwe omgekeerde “T” -plan voor de pijlgeheimen ze veel gemakkelijker te vinden maakt, of individuen navigeren met spreadsheets of spelen of spelen spellen.

Net als de MacBook Air die eerder is verse, is opslag nu verdubbeld, met basisontwerpen die nu beginnen bij 256 GB in plaats van 128 GB. Als dat niet voldoende is, kan dit alle methode worden opgewaardeerd naar een mammoet 4TB SSD.

Bovendien hebben we een nieuwe CPU’s van Intel 10e generatie die gestimuleerde grafische prestaties moet bieden met een verbeterd stroomgebruik en warm beheer. De basisontwerpen maken echter nog steeds gebruik van de 8e gen. Intel CPU draait op 1,4 GHz. Je kunt verwachten dat je veel meer geld uitmaalt voor de 10e generatie. CPU’s en een verhoogde hoeveelheid RAM.

De 13-inch MacBook Pro-line-up biedt nu tot 10e generatie quad-core Intel Core-processors met turbo de snelheden van maar liefst 4,1 GHz.

De geïntegreerde Intel Iris Plus Graphics bieden maar liefst 80 procent snellere prestaties ten opzichte van de vorige generatie 13-inch MacBook Pro voor 4K-videobewerking, snellere weergave, evenals soepelere gameplay. Met de nieuwe afbeeldingen kunnen individuen ook linken naar Pro Screen XDR met volledige 6K -resolutie.

Prijs begint bij $ 1.299 voor de basisontwerpen met 8e gen. CPU, evenals $ 1.799 als u wilt kiezen voor een 10e gen. processor.

De nieuwe configuraties worden nu aangeboden om te kopen bij de Internet Apple Store, hoewel u ongetwijfeld niet in de winkel kunt krijgen tenzij u op het vasteland van China bent. We zijn er zeker van dat winkels ze zullen laten aanbieden zodra ze opnieuw worden geopend.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 13.5 Beta 3 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13.5 Beta 3 vrijgegeven

iPhone SE 2 2020 schermbeschermer: hier zijn het allerbeste dat u vandaag kunt krijgen [Lijst]

iPhone SE 2 2020 Case: hier zijn de allerbeste die u vandaag kunt krijgen [Lijst]

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de ideale manier, hier is hoe

Download: iOS 13.4.1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht samen met iPados 13.4.1 uitgebracht

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Downgrade iOS 13.4.1 naar iOS 13.3.1 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Apple Geniet van ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *