Ben je klaar voor wat in wezen volledig gratis geld is om te uitgeven binnen het ecosysteem van Apple? Alleen voor een beperkte tijd kunt u $ 20 besparen op een aankoop van geselecteerde App Store & iTunes -cadeaubonnen met een waarde van $ 100.

Dus, met een aankoop van een kaart van $ 100, kunt u in wezen $ 20 helemaal gratis krijgen waarmee u inhoud kunt uitgeven en kopen in het uitgebreide assortiment digitale winkels van Apple.

Zoals je zou verwachten, komt de deal met bepaalde beperkingen, maar geen enkele die het meteen minder belangrijk of indrukwekkend zou maken. Het aanbod wordt slechts voor een beperkte tijd beschikbaar gesteld totdat de voorraden van de kaarten uitputten.

Ten slotte is deze vrijwel gezond verstand, maar de aankoop van deze App Store & iTunes -cadeaubon is beperkt tot één per persoon. Dit is om te voorkomen dat mensen een heleboel kaarten kopen en ze vervolgens met een winst te verkopen nadat ze een beperkte tijdskorting op de aankoop hebben ontvangen.

Als je toevallig een iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch of een van de MAC -machines van Apple bezit, dan kun je apps, games, films, tv -programma’s en al het andere dat Apple verkoopt via zijn digitale winkels kopen. Niet alleen dat, je kunt het zelfs gebruiken om abonnementen te kopen van iTunes zoals Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Spotify, HBO, Disney+ en nog veel meer.

Koop: $ 100 iTunes -cadeaubon voor $ 80 van Amazon: $ 80 | Oorspronkelijke prijs: $ 100

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *