te krijgen Als nieuwe speculatie iets is om aan te gaan, lijkt het erop dat iPhone X niet het enige Apple -apparaat is dat Face ID in 2018 ondersteunt.

Volgens een nieuw onderzoeksnota van KGI Securities Analyst Ming-Chi Kuo heeft Apple interne plannen om de iPad Pro-modellen van volgend jaar uit te rusten met TruePth CAM-hardware, die voor het eerst de FACE-ID-functionaliteit naar de tablets van Apple zullen brengen.

Apple introduceerde onlangs iPhone X tijdens het evenement van 12 september in het gloednieuwe Steve Jobs -theater in Apple Park. De introductie van de hardware bracht ook een stap verwijderd van de fysieke startknop en Touch ID ten gunste van een nieuwe CAM -ervaring, die in staat was om een ​​geavanceerd gezichtsherkenningssysteem te leveren. Apple noemt deze Face ID, met Ming-Chi Kuo van de overtuiging dat dezelfde hardware aan iPad Pro wordt geïntroduceerd om te proberen een consistente ervaring op de meerdere apparaten te behouden. De analist is van mening dat dit puur beperkt zal zijn tot de Pro -modellen in Buy om een ​​premium ervaring te bieden.

We voorspellen dat iOS -apparaten in 2018F worden uitgerust met TruePh Cam, zal iPhone X en 2018 nieuwe iPhone- en iPad -modellen bevatten. Daarom geloven we dat veel meer ontwikkelaars aandacht zullen besteden aan TruePth Camera/ Facial Recognition -gerelateerde toepassingen. We verwachten dat de belangrijkste promotie van Apple (VS) van gezichtsherkenningsgerelateerde applicaties het Android -kamp zal aanmoedigen om ook veel meer middelen te besteden aan het ontwikkelen van hardware- en gezichtsherkenningstoepassingen.

Een van de interessante aspecten van deze onderzoeksnota en voorspelling is dat Kuo gelooft dat de opkomst van Truepth en Face ID in iOS-apparaten ook zal aangeven dat makers van Android-aangedreven hardware de technologie serieus zullen nemen. Het is slechts een kwestie van tijd totdat we Android -hardware gaan zien met deze gepolijste ervaring, maar Kuo gelooft ook dat Apple’s Truepth -hardware ongeveer 2,5 jaar voor is op iets anders op de markt, en zeker voor iets dat momenteel in de Android -wereld gebeurt.

iPhone X maakt nog geen deel uit van de echte wereld, dus Face ID moet eigenlijk nog worden beproefd en gecontroleerd met consumenten. Alleen de tijd zal vertellen wat ze eigenlijk denken van de implementatie van Apple’s gezichtsdetectie wanneer het apparaat op 3 november begint te verzenden, maar het is waarschijnlijk eerlijk om te zeggen dat de bovenstaande voorspellingen daadwerkelijk zullen uitkomen.

(Via: MacRumors)

Misschien wil je ook kijken:

iOS 11.1 Beta 2 Wijzigingen: controleer release -notities en changelog in volledig ideaal hier

Lucky TV Kodi Addon werkt niet? fouten repareren door het op de ideale manier te installeren, hier is hoe

Download iOS 11.1 Beta 2 IPSW -links voor compatibele apparaten

Download GBA4IOS 2.1 iOS 11 IPA op iPhone of iPad [geen jailbreak vereist]

Download iOS 11.0.2 IPSW -links voor uw iPhone, iPad, iPod Touch

Hoe iOS 11.0.2 / 11 te downgraden naar iOS 10.3.3 / iOS 10 [Tutorial]

Download iOS 11, 11.0.2, 11.1 Links & installeer op iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11/11.0.2 / 11.0.1 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *