U kunt er vorige week rekening mee houden wanneer we u vertelden over een nieuwe jailbreak -widget voor het nieuwe meldingscentrum van iOS 5 genaamd WeetWitter, die wanneer geïnstalleerd uw Twitter bracht, uw Twitter bracht Stream, @-replies en veel meer voor het meldingssysteem van Apple.

Tegenwoordig hebben exact dezelfde ontwerpers de release onthuld van een widget die exact dezelfde lijnen werkt, maar deze keer rond het brengen van Facebook naar het feest. Misschien naar verwachting WEEFACEBOOBE genaamd, wordt de nieuwe widget aangeboden om te downloaden voor gratis ideaal nu voor degenen die van de Facebook -overtuiging zijn.

Weefacebook en WeetWitter zijn de huidige in een reeks widgets samengesteld door onafhankelijke ontwerpers die profiteren van het nieuwe meldingscentrum in iOS 5. Hoewel Apple nog moet verifiëren dat widgets worden aangeboden aan ontwerpers van derden in de App Store , we kunnen echter niet helpen dat het bedrijf zich bewust is van de mogelijkheden die widgets creëren.

Het is duidelijk dat u een jailbroken -versie van Apple’s iOS 5 -bèta in Koop moet gebruiken om te profiteren van deze nieuwe widgets en helaas wordt geen van beide aangeboden met Cydia. Dat geeft aan dat de installatie ook handmatig moet worden gedaan als hoewel er niet zo goed zijn om te volgen, het is absoluut niet zo eenvoudig als gewoonlijk.

Stap 1: Stel de mobileterminale app in die wordt ontdekt in Cydia, evenals vervolgens de iPhone Explorer op uw computer instellen (ontdek precies hoe hier). Als u daarmee bent gemaakt, sluit u uw gadget aan op uw computer.

Stap 2: Download nu op uw computer dit .DEB -bestand en voer vervolgens iPhone Explorer uit en kopieert/plakt de gegevens die u zojuist hebt gedownload in/var/mobiele map.

Stap 3: Om deze widget in te stellen voor het meldingscentrum van iOS 5, introduceert u Mobileterminal en schakelt u over naar de beheerdersmodus, door inloggen te typen, voldaan door root. Vervolgens moet u uw wachtwoord ingaan, tenzij u al hebt gewijzigd, is het alpine. Het laatste deel van de installatie moet worden nageleefd met te invoeren tekst:

#/usr/bin/dpkg -i /var/mobile/com.ManuelGebele.WeeFacebook_1.0.1-1_iphoneos-arm.deb

Na een herstart moet je klaar zijn! Als u momenteel iOS 5 uitvoert, zijn er een aantal gebonden jailbreak-opties beschikbaar, namelijk RedSn0W door het iPhone Dev-Team (bekijk onze gidsen voor Mac en Windows) evenals SN0WBREEZE voor Windows by IH8SN0W (check-out (check out onze gids hier). Als u probeert een niet -ongebonden jailbreak te vinden, haalt u niet echt op, gezien het feit dat we er misschien niet snel een zien, tenzij u zich voordoet om een ​​iPhone 3GS te gebruiken.

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om nog veel meer apps voor uw iPhone, iPad en iPod Touch te bekijken.

(Dank aan Manuel Gebele voor het publiceren hierover op onze Facebook -pagina!)

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *