smartphones die opvouwbaar zijn, is altijd een hot topic van discussie en we hebben al een aantal zeer indrukwekkende voorbeelden van hoe het kan worden gedaan. De Samsung Galaxy Fold had zijn problemen, het is waar, maar de Galaxy Z Flip is in alle opzichten een behoorlijk geweldige opvouwbare telefoon.

Het is zeker slechts een kwestie van tijd voordat Apple zich aansluit bij de strijd met een eigen opvouwbare eigen. Maar YouTuber Jon Prosser zegt dat we niet moeten verwachten dat we een echt vouwdisplay zien.

In plaats daarvan denkt Prosser dat de opvouwbare iPhone die momenteel wordt geprototypeerd eigenlijk twee displays is die door een scharnier zijn bevestigd. Maar maak je geen zorgen, er wordt gezegd dat het er veel beter uitziet dan het klinkt.

Hoewel het twee afzonderlijke panelen zijn, wanneer de displays worden uitgebreid, ziet het er redelijk continu en naadloos uit.

We hebben LG gezien om een ​​telefoon te maken met een bijlage die een tweede scherm toevoegt en eerlijk gezegd lijkt het behoorlijk slecht. Het idee dat Apple het probeert en het beter doet, is interessant, maar we zullen het oordeel reserveren totdat we het zien.

Het maken van een opvouwbare iPhone die geen vouwscherm heeft, heeft één duidelijk voordeel – geen van de betrouwbaarheidsproblemen die tot nu toe andere opvouwbare telefoons hebben geteisterd. Geen schermen krabben omdat ze plastic zijn en geen stof binnendringen omdat aan de randen. Maar nogmaals, we houden het af om te beslissen of dit klinkt als een winnaar totdat we het zien. Als er een te grote kloof is tussen de twee schermen wanneer het wordt geopend, is het een no-go van ons.

Onze vingers zijn hier erg over gekruist.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 13.6 Beta 2 IPSW -links, OTA -profielbestand, Beta 2 van iPados 13.6 uitgebracht

iOS 13.5.1 Downgrade niet langer mogelijk nadat Apple stopt met het ondertekenen van iOS 13.5 jailbreak -firmware

Jailbreak iOS 13.5.1 met CheCKRA1N, zo is hoe

Beste cydia -repo’s en bronnen voor iOS 13.5 Jailbreak UNC0ver

iOS 13.5 Jailbreak Tweaks compatibel met UNC0ver 5.0.x [Lijst]

Jailbreak iOS 13.5 op iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, meer met UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 schermbeschermer: hier zijn het beste dat u vandaag kunt kopen [Lijst]

Kodi 18.7 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 whatsapp -accounts nummer op 1 iPhone op de juiste manier uit, hier is hoe

Download: iOS 13.5.1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 13.5 zonder of geen computer, hier is hoe

Apple Watch ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *