De Galaxy S4 heeft nauwelijks twee dagen in de schijnwerpers behandeld, evenals Apple heeft al ingevoerd met de gebruikelijke nieuwe webpagina met veel subtiel Breng redenen over waarom Android zuigt, evenals waarom de iPhone 5 veel beter is als je het moet krijgen. Zo kinderachtig een evaluatie als die misschien klinkt, we worden gebruikt om precies precies te zien hoe de grootste strijd in de technologie vaak overgaat in speeltuin-achtige tit-for-tat, evenals met Apple en het iPhone 5-gevoel dat beslist links De afgelopen 48 uur zou het nooit lang duren voordat de Android -wijk werd getrakteerd op een soort terugslag.

Als iets van een vervolg op Phil Schiller’s continue badmouthing van Android op Twitter (ik bedoel, echt, kinderen?), Gaat Apple’s nieuwe “waarom iPhone” -standpagina magna carta-achtig in zijn langdurige lijst met redenen waarom de iPhone moet zijn waarom de iPhone moet zijn De enige optie voor de potentiële iPhone -koper om te overwegen.

Het lijdt geen twijfel dat de Galaxy S4 dit onverwachte gebaar heeft aangevoerd, evenals met de technische wereld in geen enkel vraag wat precies precies hoe krachtige Samsung’s meest recente release is, Apple is gegaan met de stijl van effectiviteit over de hele linie.

Het Cupertino -bedrijf stelt over het algemeen dat de iPhone -variëteit taken uitvoert, en ze goed uitvoert, zonder enige vorm van vereiste voor de waargenomen overtollige die wordt gebruikt door rivaliserende leveranciers.

Beginnend met de Trump -kaart die de vervulling van de klant is voordat hij uitgewerkt met verklaringen van de “wereld veel prominente camera”, raakte Apple Android waar het pijn deed door een snide -pop in de Google Play Store te hebben. “De iTunes -winkel is ‘s werelds grootste en vertrouwde plezierwinkel”, zegt Apple, voordat hij met dit juweeltje komt:

Andere mobiele platforms hebben talloze gefragmenteerde winkelopties, wat resulteert in beschikbaarheidsproblemen, designerfrustratie en veiligheidsrisico’s.

Phil Schiller heeft het onlangs opgelopen, het mes in Android’s goed gedocumenteerde malware en veiligheidsproblemen en deze, hoewel niet zo duidelijk, heeft het nog steeds een vrij fervent show van afkeuring van zijn primaire concurrenten in Samsung, en ook verdraaien Als Google.

Wat vind je er allemaal van? Roept Apple de ketel Black echt enigszins door Siri te loven of iOS 6 “‘s Werelds veel geavanceerde mobiele besturingssysteem te labelen?

U kunt de nieuwe webpagina uit de eerste hand inspecteren door uw browser te wijzen op: Apple.com/iphone/why-iphone

Deel alstublieft uw gedachten door middel van de normale kanalen hieronder!

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *