Apple heeft vandaag beschikbaar gesteld voor download WatchOS 2.2 definitieve versie voor Apple Watch. De release vertegenwoordigt de huidige in de snelle progressie van de onderliggende software die de Apple Watch aandrijft, en brengt enkele nieuwe functies met zich mee die niet alleen het Apple-platform verbeteren, maar ook mooi aansluit bij iOS en de huidige 9.3-versie van die firmware.

Als bedrijf heeft Apple voortdurend de bereidheid getoond om middelen te investeren in het bouwen van een gedetailleerde mapping -service die ooit is gezien het feit dat de introductie van iOS 6.0. Dat is in de loop der jaren gegroeid om een ​​prachtige functie-rijke vectorkaarten-ervaring op te nemen die nu wordt geconsumeerd op iOS, WatchOS, TVOS, OS X en zelfs het carplay van het bedrijf in het voertuigplatform. WatchOS 2.2 breidt die toewijzing van toewijzing uit door een nieuw niveau van dynamische interactie en functies te brengen die is ingesteld op de MAPS -app op de Apple Watch.

Als onderdeel van een poging om te concurreren met de externe Apple geniet van Google Maps-app, heeft Apple een “nabijgelegen” zoeksectie toegevoegd die snel dingen van potentiële interesse in en rond de locatie van de Apple Watch kan benadrukken. Er is ook de toevoeging van een aantal nieuwe snelle navigatieknoppen die snel en efficiënt reisaanwijzingen van en naar het werk en thuisadressen kunnen oproepen die zijn opgeslagen in de app. Om een ​​geweldige gepolijste mapping -ervaring af te maken, heeft Apple de zoekfunctionaliteit veel meer gepolijst en verfijnd gemaakt. Dit omvat het verwijderen van de eerdere oproepingsmethode om Force Touch op het display te gebruiken.

Naast het verbeteren van de algehele kaartenervaring, biedt WatchOS 2.2 ook gebruikers met de mogelijkheid om meerdere Apple te koppelen, genieten van eenheden aan een enkele iPhone met iOS 9.3 geïnstalleerd. Vanuit een administratieperspectief geeft dit aan dat eigenaren nu veel meer kunnen beheren en onderhouden dan een enkele Apple geniet van een enkele verbonden iPhone.

Natuurlijk zou geen openbare release van een platform compleet zijn zonder de verplichte bugfixes en interne verbeteringen die bestaan ​​als onderdeel van een poging om een ​​soepelere, veel meer gepolijste ervaring te bieden. Volledige officiële changelog van WatchOS 2.2 is als volgt:

Om uw Apple te updaten, geniet van WatchOS 2.2, lanceer de Watch -app op de iPhone, tik op het tabblad Mijn plezier. Navigeer naar Algemeen> Software -update om de update te downloaden en te installeren.

Voor veel meer diepgaande instructies over het downloaden en installeren van een WatchOS-update op Apple Watch, kunt u hier onze vorige gids hier erop volgen.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 9.3 definitieve versie voor iPhone en iPad [directe links]

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 Jailbreak Status Update

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *