OnePlus had onlangs een enorm introductie -evenement in Bangalore, India om hun nieuwste apparaten uit te brengen! Ze hebben OnePlus Wireless Bullets V2, OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7 in India uitgebracht! In dit artikel zullen we praten over wat u moet begrijpen over de OnePlus 7 Pro!

OnePlus probeerde hun setting op de markt te omkeren, omdat ze slechts een vlaggenschipmoordenaar waren voor een vlaggenschip met de 7 Pro. Het heeft praktisch alle functies die u in een vlaggenschipgadget zou zien, zo niet meer! Van Snapdragon 855 tot Triple Video Camera Set -up, het heeft wat je wilt in je apparaat! OnePlus 7 Pro heeft ook een scherm van 90 Hz die geen andere mainstream -smartphone biedt op de huidige markt! Laat me opsplitsen wat je nodig hebt om te begrijpen over de OnePlus 7 Pro!

OnePlus 7 Pro -specificaties

Weergave

OnePlus 7 Pro zit boordevol een 6,7-inch scherm dat zich uitstrekt tot de hoeken en de randen van het scherm. Het is de allereerste gadget die het 90Hz -scherm ondersteunt dat niet alleen is gericht op gaming. De 7 Pro ondersteunt vloeiend AMOLED -scherm dat het uiterlijk en het gevoel van de gadget op 90 Hz verbetert. Het is ook de allereerste OnePlus -gadget die je kunt vinden met QuadHD -display. OnePlus 7 Pro scoorde ook A+ op de screen mate -beoordeling, maar alle andere vlaggenschipontwerpen van Apple en Samsung hebben op dezelfde manier gescoord in de screen mate -testen.

Download alle wallpapers van de OnePlus 7 evenals OnePlus 7 Pro hier

Camera

OnePlus heeft zich deze keer veel op de videocamera gericht met de OnePlus 7 Pro. Het ondersteunt drievoudige videocamera-configuratie met een brede lens, superbrede lens en een telelens. De hoofdvideocamera bevat 48 MP -camera, 7P lensconfiguratie en f/1.6 diafragma. Het ondersteunt ook optische beeldstabilisatie! De superbrede videocamera ondersteunt een groothoeklens die maar liefst 117% gezichtsveld mogelijk maakt. Het heeft een diafragma van f/2.2. De telefoto -lens heeft een videocamera van 8 MP die 3x optische zoom ondersteunt op f/2.4. De telefoto -lens ondersteunt ook OIS om het beeld van hoge kwaliteit te verbeteren in 2/3x zoom. Je kunt ook maar liefst 10x handmatig inzoomen via digitale zoom.

Aangezien OP 7 Pro het rand-tot-randscherm ondersteunt met 93% scherm / lichaamsverhouding, hebben ze de pop-up selfie-videocamera geïntroduceerd met OnePlus 7 Pro.
Het ondersteunt een 16 MP videocamera en OnePlus verklaart dat ze de pop-up videocamera hebben geëvalueerd om te werken, zelfs als je het 50 keer per dag gebruikt voor de volgende 16 en een half jaar. Hoewel ik sceptisch ben over de cijfers, gebruikte ik persoonlijk de gadget en de pop-up videocamera was erg solide en responsief. Ze toonden eveneens de “cementtest” waar ze het cementblok hebben gekozen dat meer dan 30 kilogram evalueert met alleen de pop-upcamera. Het ondersteunt ook de herfstdetectie die de videocamera in de telefoon brengt zodra deze de val detecteert.

Specificaties

OnePlus 7 Pro is de allereerste smartphone in India ter ondersteuning van de Snapdragon 855 -chipset van Qualcomm. In vergelijking met de vorige generatie is het 20% veel krachtiger. Het ondersteunt Adreno 640 GPU heeft 6 GB RAM in de basisvariant. Het wordt geleverd in drie verschillende specificaties, namelijk 6 + 128 GB, 8 + 256 GB en een variant van 12 + 256 GB. Het is ook de allereerste gadget om UFS 3.0 te ondersteunen. Het is 79% sneller dan 2.1 innovatie die wordt aangeboden in alle vlaggenschipgadgets op de markt nu het beste. Ze introduceerden ook het vloeibare koelsysteem met de OnePlus 7 Pro voor gamers en een nieuwe FNATische modus om de allerbeste gaming -ervaring op het mobiele platform te brengen.

Accu

OnePlus 7 Pro zal de Warp Charger 30 blijven ondersteunen die werd geïntroduceerd met de OnePlus 6T McLaren -editie. De nieuwe Warp Chargers doen uw gadget binnen 20 minuten van 0% batterij naar 48% gaan. Ze hebben de batterij ook geüpgraded van 3700 mAh naar 4000 mAh voor de OnePlus 7 Pro. Ze verzekeringen beweren dat het veel meer dan een dag duurt in één vergoeding en ik zou er enigszins mee instemmen dat het de specificaties bekijkt.

Prijzen

OnePlus heeft de OP 7 Pro ongelooflijk competitief geprijsd vanaf 48.999 voor de 6+128GB -variant die alleen wordt aangeboden in de spiegelgrijze kleur. De volgende variant van 8+256 GB kost 52.999 die in alle kleuren wordt aangeboden, namelijk spiegelgrijs, amandel, evenals nevelblauw. Ze hebben ook de maximale variant van 12+265 GB die alleen wordt aangeboden in nevelblauwe kleur en kost 57.999 INR. Het ziet er te duur uit als je naar de prijzen kijkt, maar als je de grotere foto bekijkt, vind ik het buitengewoon goed geprijsd. Je krijgt de Edge to Edge Display, Triple Video Camera Set-up, verschijnt camera, UFS 3.0-opslag en veel veel meer tegen vrijwel tweederde van de kosten in vergelijking met andere vlaggenschepen.

Lees volgende
Smartphonescherm en touchscreen alles wat u moet weten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *