[Pritika] is een gebruikerservaring Design Student die net klaar is met een autonoom Bimp-project ontwikkelde om te reageren op stemmen en communiceren, “zijn vriendelijkheid en gretigheid om opgemerkt te worden.”

De onderwijsbare [Pritika] Geplaatst gaat door de build – een 850mAh LIPO-batterij bevoegdheden een Arduino Pro Mini, die twee 3,6 gram-servo’s bestuurt. Hoewel niet veel in de weg van elektronica, is de echte charme achter deze build de implementatie. Van het bekijken van de video van Ollie interactie met mensen, we zijn vrij zeker [Pritika] ontmoette haar doelstelling om haar huisdier te maken, vriendelijk en onopvallend.

Met quadrocopters die zoveel aandacht krijgen, is het interessant om de ontwikkeling in lichter-dan-luchtrobotics te zien. Onze achterkant van de envelop Math (die praktisch verkeerd is) vertelt ons dat het ‘lichaam’ van Ollie 60 gram kan tillen wanneer ze met helium worden gevuld, en dat met waterstof kan verdubbelen. Hoewel dit niet veel hefcapaciteit is, is het niet ondenkbaar dat een iets grotere blimp veel meer sensoren of een live videofeed zou kunnen hebben, vooral gezien de 16 gram ornithopter die we vorig jaar hadden gedekt.

Bekijk een video van Ollie na de sprong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *