Een paar dagen geleden hebben we de Android 4.1.2 JB Firmwares gepubliceerd voor drie landen, namelijk Hongarije, Zuid -Afrika en Zweden. Samsung heeft nu de 4.1.2 Jelly Bean Firmware Update voor Samsung Galaxy Note 2 LTE N7105 uitgebracht in sommige meer landen, waaronder Italië, Polen, Griekenland, Frankrijk en Duitsland. De Galaxy Note 2 LTE N7105-individuen in deze landen kunnen gebruik maken van de nieuwe update via Samsung Kies of functie voor update-software-update.

Als u uw Galaxy Note 2 LTE N7105 nog hebt bijgewerkt naar Android 4.1.2 en nog steeds de functies mist van wat wordt beschouwd als de “Premium Suite Upgrade” van Samsung, kunt u uw gadget handmatig bijwerken. Alle onderstaande firmwares zijn voor carrier-branded Galaxy Note 2 LTE N7105 personen in de hierboven genoemde landen. Probeer ze daarom niet op enige vorm van andere variant van het apparaat.

Functies van Android 4.1.2 Jelly Bean Update:

De Android 4.1.2 Jelly Bean Update voor Galaxy Note 2 LTE GT-N7105 is absoluut een enorme sprong van de vorige Android 4.1.1-firmware. Het geeft veel nieuwe functies aan uw notitie 2. Hier zijn er een paar:

Nieuwe schakelaars in het meldingspaneel dat kan worden bewerkt en herschikt

Helderheidsschuif in meldingspaneel kan nu worden uitgeschakeld

Multi-view kan nu worden uitgeschakeld door de back-sleutel lang te drukken

Browser is nu soepeler en ton pagina’s sneller

Statusbalkkleur verandert in zwart uit grijs

SWYPE -ingang in Samsung -toetsenbord

Nieuwe inkt impact op lockscreen

Nieuwe Group Cast -applicatie

Nieuwe muziek en videogeub

PAGE VRIEND Functionaliteit

Vele anderen om te ontdekken.

Hieronder vindt u een lijst met nieuwe firmwares voor firmawares van de topkwaliteit van de provider. Download wat bij u past en stel het in met behulp van onze eenvoudige tutorial.

Hoe installeren:

Klik hier om de firmware in te stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *