Hier is hoe u kunt bladeren door verborgen genres op Netflix met een leuke truc waarbij geheime codes worden gebruikt die blijkbaar de eigen ingenieurs van Netflix gebruiken. hier zijn de details.

Netflix is ​​al de facto bron van online video geworden voor veel mensen, en met de uitbreiding naar een nog 200+ landen, zal dat alleen het geval worden voor veel meer en veel meer van ons. Met interesse in Netflix op een aller tijden en het bedrijf dat veel meer en veel meer van zijn eigen, firsty content naar de service brengt, is het vinden van wat u zoekt veel meer en veel uitdagender dankzij de pure Volume van inhoud. Wat je nodig hebt is een nuttige truc om dingen gemakkelijker te maken.

Het blijkt dat het verkleinen van de inhoud op Netflix eigenlijk vrij eenvoudig is dankzij een leuke truc die ons wordt verteld dat Netflix’s eigen ingenieurs gebruiken, en het maakt het boren naar de Netflix -catalogus een geheel nieuw balspel.

Als u ooit door Netflix in een webbrowser bent gezeefd, heeft u misschien ontdekt dat de URL eindigt met een andere code, afhankelijk van welke categorie u bladert. Het blijkt dat als u die code wijzigt voor een aantal zeer specifieke combinaties van cijfers, u een aantal subgenres krijgt waar u doorgaans geen toegang toe zou hebben door de conventionele menusystemen te gebruiken. Net als kinderfilms die zijn gebaseerd op boeken (netflix.com/browse/genre/10056) of mogelijk B-horror-films (netflix.com/browse/genre/8195).

Niet al deze codes zullen werken, afhankelijk van welk land u door Netflix bladert, maar er zijn sites met lijsten van de codes, zoals WhatSonNetflix.com, mocht u op een middag op een Netflix -binge gaan. En echt, waarom zou je dat niet doen?

Als je tijd hebt om te verspillen, kun je zelfs proberen een paar van je eigen viercijferige combinaties aan het einde van de URL te gooien. wie weet? Je zou misschien een volledig nieuwe subgenre tegenkomen.

Misschien wil je ook kijken:

Hoe u Netflix -films en tv -shows kunt downloaden voor offline bekijken

Netflix verwijderen / verwijderen Recent bekeken activiteitslijst geschiedenis, hier is hoe

Netflix Account Hack: hoe u erachter kunt komen en oplossen als u getroffen bent

T-Mobile biedt volledig gratis onbeperkte videostreaming van Hulu, Netflix, HBO en anderen

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *