producenten van grote technologiegebaseerde producten, evenals kleinere accessoires, hebben een praktijk van langzaam kruipende prijzen omhoog . Het is volkomen begrijpelijk dat ze op een concurrerende markt willen maximaliseren om zoveel mogelijk inkomsten te verdienen, maar we vinden niet dat consumenten daarmee moeten worden getroffen. Vooral degenen die we ook tellen als ons reguliere en trouwe lezers. Daarom hebben we vandaag, net als vele dagen, nogmaals nog een andere verzameling fantastische deals ontwikkeld om u geld te besparen.

Laten we beginnen met de prachtige officiële Apple iPhone X Leather Folio Case, die binnenkomt voor een zeer onverwachte verkoopprijs. Moeilijk om dit echt te verslaan!

De volgende is een gamingmuis met verstelbare DPI en natuurlijk een aantal mooie LED -verlichting om ook de rol te zien voor slechts $ 6. Er is ook een draagbare batterijlader op zonne-energie voor slechts $ 16. Last but not least, er is een iPhone X -schermbeschermer in de mix gegooid en kost alleen maar. Zorg er zoals altijd voor dat u deal van uw keuze zo snel mogelijk krijgt voordat het aanbod afloopt of dat de aandelen op zijn.

RGB Gaming Mouse ($ 5,99 met promotiecode, meestal $ 9,99)

Dit is een zeer kosteneffectieve maar behulpzame en functionele gamingmuis voor degenen die de bank echt niet willen breken voor dit type product. Het wordt geleverd met een knappe esthetiek, 7 omron -schakelaars, 4 verstelbare DPI -instellingen en een echt ergonomisch ontwerp, waardoor het ongelooflijk comfortabel is om in alle situaties te gebruiken.

Het beste van alles is dat u deze muis voor slechts $ 6 kunt krijgen met behulp van de volgende promotiecode bij het afrekenen: 8OWHMMSD.

Koop: Aukey Wired RGB Gaming Mouse met 4 verstelbare DPI van Amazon: $ 5,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 10

ICLEVER 10.000MAH Portable Solar Power Bank ($ 16 met promotiecode, meestal $ 19,99)

We zijn nog steeds geschokt dat er mensen zijn die nog geen draagbare powerbank van deze aard bezitten. Naarmate smartphones en tablets veel krachtiger worden, maar uiteindelijk dunner en kleiner, is het moeilijk voor bedrijven als Apple om batterijen te bundelen die in staat zijn om de levensduur te geven waar veel gebruikers naar hunkeren. Een draagbare powerbank impliceert dat u nooit kort en zonder macht moet worden achtergelaten.

Nog beter, deze powerbank kan van jou zijn voor slechts $ 16 met behulp van de volgende promotiecode bij het afrekenen: TTTTZZZZZ.

Koop: ICLEVER 10.000MAH Portable Solar Power Bank van Amazon: $ 16 | Oorspronkelijke prijs: $ 20

iPhone X Screen Protector 2-pack ($ 7 met promotiecode, meestal $ 8,99)

Je hebt zojuist $ 999,99+ uitgegeven aan de iPhone X van Apple. Het is logisch dat je iets op zijn plaats wilt plaatsen dat dat prachtige OLED -paneel beschermt tegen krassen en slijtage. Dat “iets” is de iPhone X -schermbeschermer van Anker, compleet met een dubbele tefence -technologie, gehard glas en een uitlijningsframe. Het is ook casusvriendelijk, wat impliceert dat het geen dikte of bulk zal toevoegen die het apparaat voorbij de grootte neemt waar het in een hoes kan passen.

Koop het voor slechts $ 7 met behulp van de volgende promotiecode bij het afrekenen: 7481D1D8.

Koop: Anker iPhone X Screen Protector 2-Pack van Amazon: $ 7 | Oorspronkelijke prijs: $ 9

Apple iPhone X Leather Folio Case – Black ($ 74,99, meestal $ 99)

Dit is een serieus mooie iPhone X -hoesje. En in alle eerlijkheid zou je niet minder verwachten van een bedrijf als Apple dat een premium lederen case maakt voor zijn eigen vlaggenschip -smartphone. De behuizing roept onmiddellijk het scherm van de iPhone op wanneer het wordt geopend, heeft een zachte voering van de microvezel voor displaybescherming en heeft zelfs ruimte voor debet- of kredietrapportkaarten en contant geld.

Koop: Apple Official iPhone X Leather Folio Case – Zwart, van Amazon: $ 74,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 99

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *