Heb je een geweldige uitvinding die je aan de wereld wilt maken en verkopen? Denk dat je alles hebt gepland en je bent klaar om het geld gewoon binnen te laten? misschien niet. Neem een ​​paar momenten en lees [Jonathan] First Hand-ervaring van een Maker Start-up Business die niet zoiets gaf, zoals hij had gepland.

[Jonathan] dacht dat hij klaar was. Hij had een uniek product gecreëerd en ik hoefde geen van zijn eigen kapitaal te nemen. Hij had aangetoond dat er eisen was voor een dergelijk apparaat. Het grote probleem … levering. Het verkopen van dingen was het gemakkelijke deel. eigenlijk het maken van ze was een ander verhaal. Elke stap van de weg had complicaties. Afdrukfouten, onderdelenleveranciers ondersteund, een internationale overdracht van geld ging niet door, de verzendkosten verhoogd, leveranciers stuurden leveranciers de verkeerde delen, en hij en zijn vrouw hadden een baby. Zijn stressniveaus waren door het dak dat weet dat zijn klanten hadden vooruitbetaald en wachtten door alle vertragingen.

Uiteindelijk heeft [Jonathan] veel geleerd en de reis overleefd. Hij werkt momenteel aan zijn volgende uitvinding. Als je meer wilt weten over zijn ervaringen, kun je hem persoonlijk berichten. Er is ook een pianocade met video na de pauze.

[Via Adafruit]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *