Terwijl er tientallen tientallen patenten zijn die Apple heeft verleend, bereiken maar weinigen de eigenzinnigheid van het patent dat Apple vandaag kreeg. Het uitgedeeld dag van de octrooi is dat van een handheld -apparaat (denk aan: toekomstige iPods, iPads en iPhones) die capacitieve, resistieve touchscreens gebruiken, evenals oppervlakte akoestische golfvormen (wth?) Om uw handen/vingers eenvoudig te herkennen door de manier waarop u zich vasthoudt, het.

Na het herkennen kan het apparaat vervolgens automatisch overschakelen naar uw eerder gemaakte instellingen. Met deze sensoren kan het hele apparaat ook een soort controle worden. Wat dit impliceert, is dat comfortabele operatie met één hand gewoon een realiteit kan worden, omdat je het apparaat in één hand kunt houden en je vingers het beste knopzones op het lichaam van de gadget kunnen genereren!

Het is nogal een idee! Ik bedoel, de eerste keer dat je ernaar kijkt, denk je: Star Wars! (Of misschien ben ik dat gewoon een fanboy.)

Maar in elk geval zal het heel interessant zijn om dit daadwerkelijk in actie te zien. Als het ooit wordt aangekondigd door banen, zal het ongetwijfeld de manier veranderen waarop we omgaan met onze gadgets. [The Readers Eye, Slashgear door USPTO]

Misschien wil je ook kijken:

Ipatent – Steve Jobs Favoriete iPhone -app

Apple gegeven ontwerpoctrooien voor “Slide to Unlock” en “Keyboard Letter Pop”

Chinese iPad -kloon die $ 290 kost, ingesteld op de schappen op 3 april

Apple gegeven ontwerpoctrooi voor iPhone 3G en iPhone 3GS

Apple bezit nu het ontwerppatent voor iPhone en iPod Touch

U kunt ons volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *