Google vandaag stappen heeft ondernomen om zijn Android Wear -softwaretoepassing te hernoemen, omdat er duidelijk niet alleen Android -personen zijn die profiteren van gadgets waarop het loopt.

In Koop om de naam “Android” te dumpen, heeft Google in plaats daarvan het “Wear Os by Google” geselecteerd, een naam die zeker niet van de tong rolt.

Android Wear -softwaretoepassing maakt nu gebruik van het nieuwe Wear OS op basis van Google -naam wanneer ze worden gebruikt door de hardwarepartners van Google zoals LG, Fossil, Huawei, evenals meer. Google stelt dat de aanpassing is ontstaan ​​sinds gegevens uit 2017 aantoont dat een persoon van elke drie Android Wear geniet van eigenaren een iPhone gebruikte met hun nieuwe aankoop.

Hierdoor is een beslissing genomen die het woord “Android” gebruikt, om deze reden de rebrand.

Dus als de geniet van de markt zich opmaakt voor nog een Baselworld volgende week, kondigen we een nieuwe naam aan die veel beter onze technologie, visie toont, evenals veel cruciale van iedereen – de mensen die onze horloges dragen. We dragen nu OS van Google, een draagbare besturingssysteem voor iedereen.

Hoewel alle nieuwe gadgets worden verzonden met de rebrand op zijn plaats, stelt Google dat bestaande gadgets die al in het wild zijn, hun softwaretoepassing ‘de komende maanden’ zullen hernamen.

Met Baselworld 2018 die volgende week locatie neemt, wordt verwacht dat we veel gloednieuwe gadgets met het Wear OS van Google -merk zullen zien dat op hen is verbonden, hoewel het blijft om precies te zien hoe veel van hen gadgets zijn die een huis zullen ontdekken op de markt.

Het aantal verkoop van Android -slijtage aan iPhone -eigenaren in 2017 is ook op zichzelf fascinerend, waardoor ik me afvraag waarom die mensen die zijn geselecteerd om naar het Google -pad te gaan in plaats van een Apple Watch op te halen, wat volgens de methode niet alleen de nummer één is -Slelling geniet (niet smartwatch), maar ook het nummer dat een verkocht draagbaar ter wereld, het helpen van Apple om de hele Zwitserse markt te helpen die in het laatste kwartaal van 2017 is geïntegreerd.

Misschien wil je ook inspecteren:

Fortnite Mobile Invite Event Code, iOS App Download officieel uitgebracht

Fortnite Login is mislukt op pc, PS4 of Xbox? Dit is wat u moet weten

Fortnite Tracker werkt niet? Hier is precies hoe u het kunt repareren [tijdelijke oplossing]

PUBG Mobile Canada APK Download in het Engels dat officieel is uitgebracht, hier zijn de details

Hoe iOS 11.2.6 te downgraden op iPhone, iPad, iPod Touch

Download iOS 11.2.6 IPSW -links en OTA met reparatie voor berichten die bugs crashen

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Electra of Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *