, hoewel niet veel gemakkelijker dan de 30 of 40 stappenprocessen van weleer, jailbreaking is nog steeds een beetje ontmoedigend voor de leek. Met zo veel verschillende tools, voor verschillende besturingssystemen en gebaseerd op verschillende versies van iOS, kan de jailbreak-scene een echt mijnenveld zijn voor mensen die niet bijzonder technisch onderlegd zijn. Dit is waar student Kevin Lee binnenkomt.

Momenteel aan de George Mason University in de VS, gebruikt Lee jailbreaking en ontgrendelen als de diensten die hij levert en heeft zelfs een advertentie op Craigslist die zijn vergoedingen beschrijft. Lee denkt dat hij tussen de 30 en 40 jailbreaks per week uitschakelt, en dat hij in een niet ononderbroken $ 50.000 per jaar van de onderneming haalt.

In een interview met The Washington Post vertelt Kevin Lee over zijn exploits (neem me niet kwalijk), hoewel hij niet veel meer interviews geeft en zijn craigslist -advertentie niet meer loopt. Koude voeten misschien?

Hoewel jailbreaking legaal is in de Verenigde Staten, neemt Apple nog steeds een zeer vaag beeld van de praktijk – opscheppen om grote sommen geld te verdienen door hun besturingssysteem te hacken, zal ze zeker niet plezieren. Kom erover nadenken dat de mensen achter de jailbreak ook niet te chuffed zijn, waarbij het Dev -team al uitziet tegen anderen die geld in rekening brengen voor jailbreaks.

(via: IDB)

U kunt ons volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *