Houd rekening met de video die we hadden over die een oudere versie van Android liet zien die actief is op de nu gedisconteerde touchpad-tablet van HP? Welnu, het is echt gebleken als eigenaar van het Android Touchpad (of DroidPad? OK, nee) heeft gedumpt /systeem en het naar het web geüpload voor degenen die er naar hunkeren.

Het begon allemaal toen een nogal wankele video werd geüpload op YouTube die een HP Touchpad liet zien opstarten in Android 2.2 “Froyo”. De video zag er nogal twijfelachtig uit, maar is vandaag het oprechte ding gebleken.

Het nieuws komt rechtstreeks van Rootzwiki -forums – House of the Touchdroid -taak – waar ontwerper Androidball een thread publiceerde die de release van de dump aankondigde.

De mensen op Rootzwiki onderzoeken al de stortplaats die naar verwachting een overvloed aan info zal blootleggen die zeker zal helpen om Android te helpen naar het HP Touchpad.

Van rootzwiki:

Oké jongens, we hebben het. Geweldige deals van dingen om hier te zien. Ik zal veel dingen uploaden. Wees klaar.

Nieuwste volledige lek!

Niemand mag dit ergens buiten Rootzwiki publiceren zonder toestemming van mij of Jiwanish. Download niet zo goed en herverdeling als uw exemplaar. Zeg je dank

Dit is geen ROM, maar jongens stoppen niet met vragen hoe ze er precies op kunnen knipperen!

Als u de laatste tijd aan het nieuws hebt voldaan, zult u begrijpen dat HP alle WebOS-hardware heeft stopgezet na het zien van sombere verkoop en niet-zo-gloeiende evaluaties van de media. Het TouchPad, dat oorspronkelijk voor $ 499 en $ 599 was verkocht voor respectievelijk het 16 GB en 32 GB ontwerp, ging op een vuurwandeling voor slechts $ 99.

Een groep ontwerpers uit Rootzwiki onthulde later de touchdroid -taak die probeert over Android 2.3 “Gingerbread” naar het touchpad te porten. De dump -upload van vandaag zal een lange methode gaan om de ontwikkelaars te helpen hun ambitieuze doel te bereiken. Als het succesvol is, zou dit de HP Touchpad de goedkoopste en technisch gezien de snelste Android -tablet maken.

Het touchdroid-team heeft al gespecificeerd dat ze zullen gaan werken aan het porten van Android 4.0 “Ice Cream Sandwich” zodra het open is-wat naar verwachting later dit jaar zal zijn.

Houd er rekening mee dat er een prijs van $ 2100 wacht op het team dat behandelt om een ​​fundamentele Android-poort, Wi-Fi, audio, camera en multi-touch-input te krijgen die op het HP Touchpad werken.

U kunt de dump van 113 MB hier downloaden, als u geïnteresseerd bent.

(via Androidpolice)

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *