Officiële Apple Lightning Dock voor iPhone 6, 6 Plus, 5S, 5 en 5c is nu beschikbaar. Er zijn hier veel meer details te vinden.

In de aanloop naar een rustige lancering van de nieuwe iMac met Retina 5K-display en een vernieuwde 15-inch MacBook Pro, heeft Apple ook een gloednieuw dok ingeeld voor alle iPhones met de blikseminrichting, maar zoals duidelijk, de Cupertino Camp is een beetje laat voor het feest met een overvloed aan opties die al beschikbaar zijn bij fabrikanten van derden.

Apple is erin geslaagd om een ​​universele pasvorm te bereiken voor de iPhone 5-iteraties en de 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6-modellen door de eliminatie van een vrij conventioneel bos aan de basis waar de connector wordt geplaatst. De basis hier is plat en groot genoeg om alle huidige en toekomstige modellen van Lightning Connector ondersteunde iPhones te huisvesten. De mannelijke connector is enigszins verhoogd en uitstekend, wat eruit ziet alsof het is versterkt om slijtage van het gewicht van het apparaat dat het ondersteunt te voorkomen.

Het nieuwe dockontwerp heeft ook een 3,5 mm stereo -aansluiting achterin, zodat gebruikers hun favoriete muziek kunnen spelen zonder bovendien een stereoknoer in de telefoon zelf te hoeven aansluiten. Dat geeft het dok wel een ernstige aantrekkingskracht, vooral gezien het feit dat de gadget vrij toepasselijk een no-nonsense dok is voor compatibele iPhones, maar als je probeert wat fancy flair te vinden, wil je misschien op de manier van derde partij gaan. Een andere leuke functie met betrekking tot audio-uitvoer door middel van het dok is de mogelijkheid om hoofdtelefoons te ondersteunen die play-pauze en volumebedieningen op de iPhone zelf mogelijk maken.

Het materiaal dat voor het dok wordt gebruikt, is plastic en de kleurkeuze is wit, zoals het geval is bij alle Apple -accessoires.

Het nieuwe dok kost $ 39 en is klaar om te verzenden in 1-3 servicedagen.

(Bron: Apple)

Misschien wil je ook kijken:

De beste iPhone 6, iPhone 6 Plus Lightning -docks [lijst]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *