Amazon heeft vandaag de tweede generatie van zijn populaire Echo Buds-oordopjes aangekondigd. Ze zijn nu veel meer dan 20% kleiner dan de modellen die vóór hen kwamen en ze hebben nu ook verbeterde actieve ruisonderdrukking, volgens het bedrijf.

De nieuwe release geeft ook aan dat er nu voor het eerst een witte versie van de Echo Buds is, compleet met een oplaadzaak die erg lijkt op de One Airpods Pro -gebruikers die genieten. En omdat deze dingen zijn gebouwd door Amazon, staat Alexa vooraan en in het midden.

Kleine, lichte en comfortabele echo -knoppen zijn gemaakt om zich geweldig en klinken nog beter te voelen, ongeacht waar je naar luistert. Houd er plezier aan in maximaal 5 uur muziek afspelen op een enkele lading en krijg handsfree toegang tot Alexa-geen tikken vereist.

Amazon lijkt met name tevreden met zijn nieuwe actieve ruisonderdrukkingstechnologie, inclusief een doorgangsmodus die op een vergelijkbare manier werkt als transparantiemodus op AirPods Pro en AirPods Max.

Premium luidspreker automobilisten leveren fris, uitgebalanceerd geluid. Actieve ruisonderdrukking beperkt achtergrondruis terwijl de doorgangsmodus je kunt horen wat er om je heen gebeurt. Gebruik de ingebouwde tapbesturing om tussen de twee te schakelen.

Elk paar echo -knoppen heeft vier maten oorideeën en er zijn zelfs twee maten vleugelideeën die ook kunnen worden gebruikt.

De bijgewerkte echo -knoppen verkopen nu voor slechts $ 99,99 ideaal, hoewel Amazon zegt dat dat een inleidende prijs is. Na een niet -gespecificeerde periode zegt Amazon ook dat de prijs zal stijgen tot $ 120, dus nu is misschien het moment om een ​​koop te plaatsen als u geïnteresseerd bent.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 14.4.2 IPSW -links, OTA -profielfossier samen met iPados 14.4.2 uitgebracht

Jailbreak iOS 14.4.2 CHECKRA1N gebruiken, hier is hoe [gids]

Download UNC0ver V6.0.0 IPA iPhone 12 Jailbreak voor iOS 14.3

Hoe je iOS 14.4 kunt downgraden op de gemakkelijke manier [tutorial]

Hoe slechte iOS 14 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Converteer fabrieksgestuurde Apple CarPlay naar draadloze Apple CarPlay in uw auto gemakkelijk, hier is hoe

iPhone 12 / Pro -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Beste iPhone 12, 12 Pro Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

Beste iPhone 12 Tiny Screen Protector: hier is een lijst die het bekijken waard is

Beste iPhone 12 Pro Max -schermbeschermer: hier is een lijst die het controleren waard is

Apple Geniet van ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *