Amazon heeft momenteel een aanbieding op Anker’s zeer beoordeelde Powerline Cord Variety waarmee je een pakket van 3 appel kunt oppakken MFI-gecertificeerde bliksemsnoeren voor slechts $ 19,99. Als u profiteert van de aanbieding-net zo goed als u moet-dan komt het uit op ongeveer $ 6,66 per kabel, wat een uitstekend aanbod is voor MFI-gecertificeerde accessoires.

Het is hoogstwaarschijnlijk eerlijk om te suggereren dat het krijgen van snoeren niet zo interessant of adrenaline-pompen is als het kiezen van een gloednieuwe smartphone of de huidige gameconsole of een 4K-compatibele drone. Ja, die gadgets en op technologie gebaseerde producten zijn opwindend, maar veel van hen vereisen echt koorden in kopen om te functioneren en effectief te worden opgeladen. Dus, volgens die maatregel, zou je kunnen voorstellen dat je het plezier niet zou kunnen verkrijgen, evenals plezier van een Apple iPhone of iPad Pro zonder een product als dit in je leven te hebben.

Een van de uitstekende dingen van de powerline -variëteit van Anker is dat het erg lang meegaat en de tand des tijds zal doorstaan. Het snoer is gemaakt van aramide vezel waardoor het bestand is tegen rafelen en draaggerelateerde schade. Het gebruikt ook wat Anker telefoont “ongelooflijke” laadsnelheden met draden met brede diameter en gereduceerd koordbestendig gemaakt om de laadsnelheid te verhogen. Het is ook gemaakt om de snelst mogelijke opladen te leveren voor elk type gadget dankzij dikke meterbedrading en de bovengenoemde verminderde weerstandseigenschappen.

Voor degenen die hebben geprobeerd te investeren in een nieuwe bekabeling, dan is dit een uitstekend aanbod dat je drie koorden in één enkel pakket krijgt. Velen van ons hebben een groeiende afhankelijkheid van onze gadgets en gebruiken ze regelmatig gedurende de dag, dus het is altijd geweldig om een ​​veelvoud aan koorden te laten voorbereiden en te wachten om te worden gebruikt.

Pak deze aanbieding nu ideaal uit de onderstaande productlink zonder discount rate codes of vouchers vereist. Elk koord in het peloton is 3-voet lang, wat echt een grote lengte is voor veel gebruiksgevallen. Je zou echt niet moeten investeren in verlichtingsnoeren na het verkrijgen van deze aanbieding rechtstreeks van Amazon.

Koop: Anker MFI-gecertificeerde Powerline Lightning-kabel, 3 pack van Amazon: $ 19,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 25

Misschien wil je ook inspecteren:

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak op basis van CheckM8 Exploit ‘Aangekondigde’

Jailbreak iOS 13.1.2 op iPhone X, SE Demoed met behulp van checkm8 exploit

Download: iOS 13.2 Beta 2 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13.2 Beta 2 uitgebracht

Download: iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Downgrade iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 tot iOS 13.1.1 / 13.1 / 13.0 / 12.1.4, hier is hoe

Beste iPhone 11, 11 Pro Max-situatie met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 evenals iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Conditie -update [continu bijgewerkt met de meeste huidige info]

iOS 13.1 Jailbreak Update: veiligheidsmateriaalfixes en patches diepgaand door Apple

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *