die je Android-gadget rooten, biedt je tegenwoordig veel meer voordelen dan voorheen, zolang je het root met het Magisk Systemless Framework. Niet alleen kan Magisk het SafetyNet omzeilen, maar het biedt u ook de keuze om verschillende modules in te stellen. Deze modules hebben een bijzondere functionaliteit. Hier vermelden we niet minder dan 17 van de allerbeste Magisk -modules voor geroote Android -apparaten met taart en Android 10 in 2019. Deze Magisk -modules werken ook fantastisch met Android Oreo.

Als je onlangs een Android -gadget hebt geworteld, heb je het meest waarschijnlijk van Magisk gehoord. Het is de meest prominente root -service die momenteel voor Android -apparaten is, waardoor Chainfire’s Supersu inhaalt. Magisk is een systemloze worteltechniek, wat impliceert dat het niets aanpassing in de systeempartitie wijzigt. Een gadget correct geroot met Magisk kan dus de beveiligingswebcontroles van Google passeren. Het beveiligingsweb wordt gebruikt door een aantal apps zoals Netflix, Pokemon Go, bank -apps, enz. In Kopen om het gebruik op geroote apparaten te stoppen. Magisk heeft nog een groot voordeel ten opzichte van Supersu, ondersteuning voor Magisk -modules. Magisk is vrij veel een systemless Xposed.

Hoewel om eerlijk te zijn, heeft Magisk niet eens de helft van het aantal modules dat het Xposed Framework waarschijnlijk doet. Toch zijn er talloze magisk -modules die er zijn, vele van hen zelfs niet in de officiële repositories. In feite kunt u zelfs Systemless instellen door Magisk. We hebben eerder op enkele magisk -modules gewezen die mogelijk nuttig zijn als je net begint. Als je echter nieuw bent, wil je misschien eens kijken hoe je Magisk kunt instellen. Vandaag zullen we enkele van de allerbeste magisk -modules bekijken die je moet downloaden en proberen

1. Magisk Manager voor de genezingsmodus

Soms zijn sommige Magisk -modules het misschien niet eens met uw apparaat, waardoor het de herfst in een opstartlus is. Uw enige service blijft dan op de een of andere manier die magisk -module of magisk volledig verwijderen, of erger, formatteer uw apparaat. Geen van beiden behalve de allereerste zijn uiterst tevreden scenario’s. Als je iemand zoals ik bent, heb je een heleboel magisk -modules geïnstalleerd en houd je niet alle namen in gedachten.

Magisk Manager voor Healing Mode is een prominente module voor dergelijke scenario’s. Hoewel, je zou het willen installeren voordat enig type van zoiets gebeurt. Je kunt het ontdekken in de Magisk Repository. Wat betreft het precies hoe u het kunt gebruiken, inspecteert u de XDA -thread.

2. Edxposed – prominente magisk -module voor Xposed Framework

Magisk is fantastisch, maar Xposed Framework heeft nog steeds geen echt alternatief als je van elk detail over je Android -apparaat modeert. De Xposed Repositories zijn huis voor zo’n groot aantal modules dat het praktisch een mod -winkel op zich is. Nog niet zo lang geleden werd Xposed Framework dat als enige reden of op zijn minst een enorme reden voor gebruikers werd gebruikt om hun smartphones te rooten.

Nadat de vooruitgang leek te stoppen tot stilstand vanwege een aantal veranderingen die zijn geïntroduceerd met Android Marshmallow, is de fan die voldoet aan een beetje gedaald, maar er is nog steeds een bloeiende buurt achter het project.

Edxposed is een onofficiële poort voor Xposed Framework voor Android Pie -apparaten. Het kan systemloos worden geïnstalleerd als een magisk -module via de downloadsectie in Magisk Manager. Het heeft echter enkele vereisten en heeft echter nog een magisk -module nodig om te werken. U moet onze Xposed Tutorial inspecteren om deze te installeren. Het is een geweldige module en daarom hebben we het gegeven in onze lijst met de allerbeste magisk -modules die worden aangeboden voor geroote Android -apparaten.

3. Volumestappen plus

Standaard maakt Android slechts 15 stappen mogelijk tussen het minimum en het maximale volume, tenzij uw OEM of aangepaste ROM dit wijzigt. Dit kan beperkend zijn, omdat sommige mensen de sprong kunnen voelen van één stap naar één meer is ook groot. De impact is nog veel meer uitgesproken met hoofdtelefoons. Dus deze magisk-module wordt een prominente must-have voor dergelijke mensen.

U kunt het downloaden vanaf de GitHub -pagina.

4. Viper4android FX – Prominente audiomod magisk -module

Viper4android FX werkt met elke Android -gadget met Android 4.2 en hierboven. Wanneer u wordt geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u de extra luide schakelaar toestaan ​​om het maximale volume van uw luidsprekers te verbeteren. In tegenstelling tot andere apps, heeft het ook nog een keuze genaamd luidsprekeroptimalisatie die ervoor zorgt dat uw spreker niet wordt beschadigd door de verbetering van het volume.

Dat is gewoon de korst ervan. Viper4android bevat zo talloze tweaks, schuifregelaars, evenals wijzerplaten binnen waarmee je je audio in een diploma kunt verfijnen die geen andere ruismod toestaat. Veel belangrijker is dat de wijzigingen die erdoor worden aangebracht, veel duidelijker worden gevoeld dan andere apps. Deze veranderingen zijn eveneens globaal, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de app op de achtergrond wordt gestopt.

Een kleine overlast op sommige telefoons kan zijn dat het ook de aanraakgeluiden verhoogt als je ze hebtnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *