De opmerkelijke FaceTime Video Callet -service is een van de beste toevoegingen aan de Apple -variëteit van services in recent keer. FaceTime voor iOS werd oorspronkelijk geïntroduceerd op het World Wide Designers -seminar van 2010 om samen te vallen met de release van de iPhone 4 die een geïntegreerde, voorkant had met camera.

De FaceTime -service stelde bij eerste eigenaren van een iPhone 4 en iPod Touch 4G in staat om vrij te maken van telefonische telefoontjes naar elke andere die gebruik maken van de voorkant die camera’s op hun apparaten omgaan. Zoals we zijn gaan verwachten, behandelde de service om verschillende redenen kritiek, maar uiteindelijk werd het positief gekregen vanwege de waarheid die het volledig vrij was van fee -calls.

Naarmate de tijd verstreek, werd FaceTime verlengd om compatibel te zijn met de iPad 2 en MAC -machines met OS X 10.6.6 en hierboven de acceptatie ervan aanzienlijk verbreed. Een van de beperkingen van de service was echter de vereiste om te worden gekoppeld aan een Wi-Fi-netwerk om te werken. Volgens gebruikelijk in dit soort situaties hebben we naar de wijk Jailbreak Advancement gekeken om dit probleem op te lossen.

Bij verdere inspectie heeft een aantal toepassingen eerder een draadloze netwerkverbinding nodig om individuen te kunnen genieten van de volledige prospect van de app. YouTube kan bijvoorbeeld alleen een volledige weergave van een hoge betekenis mogelijk maken via Wi-Fi en de App Store zullen alleen downloads van apps van meer dan 20 MB groot in grootte mogelijk maken als ze aan Wi-Fi zijn gekoppeld. De introductie van de cloudgebaseerde services van iOS 5 heeft ook extra problemen gebracht, waarbij iCloud een back-up back-up en fotostream niet toegankelijk is via mobiele gegevensverbindingen.

Ontwikkelaar Kim Streich heeft een nieuwe versie van zijn 3G -onrustige tweak uitgebracht, waardoor exact dezelfde naam wordt gehouden, maar het toevoegt met ‘5’ om iOS 5 -ondersteuning te tonen. De Unrigrictor Modify biedt flexibiliteit over 3G en overtuigt effectief toepassingen die ze op een draadloos netwerk werken wanneer het echt een 3G-, Edge- of GPRS -verbinding is. Met 3G Onrestrictor 5 kunt u 3G gebruiken:

FaceTime

Fotostream

iCloud back -ups

Je buis in hoge hoge kwaliteit

Grote downloads via App Store en iTunes Store

Plus nog veel meer.

Een van de voordelen van de 3G -onbepaalde wijziging is de waarheid dat het zal werken met de meerderheid van de derde vieringtoepassingen vanwege de waarheid dat zij een specifieke functie vragen om te bepalen of de gadget al dan niet is gekoppeld aan een draadloos netwerk.

Gebruikers die de originele ‘3G Unrestrictor’ al hebben gekocht, kunnen voor een beperkte tijd upgraden naar de nieuwste versie voor een kostprijs van $ 0,99, terwijl nieuwe personen $ 3,99 moeten maaltijd.

U zult uiteraard verplicht zijn om een ​​jailbroken gadget te hebben om het uit te voeren. Voor jailbreaking iOS 5 ongebonden, voldoen aan onze totale stapsgewijze richtingen die hier zijn gepubliceerd om iPhone, iPad, iPod Touchon iOS 5.0.1 te gebruiken met behulp van Redsn0W.

Misschien wil je ook inspecteren:

Hoe de verborgen faceTime over 3G -functie toe te staan ​​in iOS 5

Schakel FaceTime meer dan 3G in op iOS 5 of 5.0.1 op de eenvoudige manier

Zorg ervoor dat u onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery inspecteert om meer apps voor uw iPhone, iPad en iPod Touch te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *