Nog een jaar, nog een update van iOS. Naast, hoewel dingen er vrijwel precies hetzelfde uitzien op de deal met het, is iOS 8 de tijd waard. Hoewel iOS 7 een enorm afwijking was van wat we werden gebruikt met betrekking tot esthetiek, gaat iOS 8 nog een route, dit keer om liever een scalpel te nemen naar de ingewanden van het besturingssysteem in plaats van de buitenkant.

We zouden niet zo ver gaan om iOS 8 een transformatie te bellen wat betreft zowel de iPhone als iPad, maar het verdient meer herkenning dan de meeste updates omdat dit aantoonbaar de grootste wijziging is voor de methode die iOS werkt sindsdien de introductie van multitasking.

We hebben de verschillende bèta -releases van iOS 8 de afgelopen maanden gebruikt, en we konden ons eerlijk gezegd niet voorstellen dat we teruggaan naar iOS 7, en dat was voordat we begonnen met het in handen krijgen van enkele bijgewerkte apps die, Haal van vitaal belang van wat iOS 8 aanbiedt door de methode van API’s en functie -toevoegingen, waarvan we de meeste later in deze review zullen behandelen. Als u echter op zoek bent naar een super-succes evaluatie, is het hier: Download iOS 8 NU. doe het gewoon. Doe het nu.

Waarom vraag je dat? Nou, omdat het de allerbeste iOS tot nu toe is.

Subtiele tweaks en prestaties

Hoewel iOS 8 zich ontwikkelt bovenop de stijl van de iOS 7 van vorig jaar, maar toch heeft Apple op sommige locaties een aantal subtiele tweaks gemaakt die het hele OS minder veel pijnlijk maken. Om te beginnen ziet het centrum beheren meer platter; Die gevreesde scheidingslijnen zijn nu al lang verdwenen. evenals tekst op sommige locaties ziet er veel leuker uit om naar te kijken. Zelfs animaties zijn een beetje aangepast om de algemene ervaring een plezierige te maken.

Deze kleine toevoegingen in iOS 8 vormen voor een grote upgrade over iOS 7, zonder twijfel.

Extensies

Als je een oude iOS-gebruiker bent geweest, dan zijn de mogelijkheden dat je ten minste een van de tekortkomingen hebt geklaagd die door extensies zijn uitgeroeid. Als je een Android -persoon bent geweest die is veranderd in iOS, dan heb je ze waarschijnlijk allebei geklaagd. In werkelijkheid had extensies niet zo lang nodig om aan te komen, maar nu zijn ze hier, zul je ze leuk vinden.

Uitbreidingen doen in principe twee primaire dingen, waarvan de eerste is om de extreem verwachte widgets naar iOS te brengen via een meldingscentrum. Het is een functie die zo lang op ieders verlanglijst staat, maar met iOS 8 hebben we ze tot slot. Voor al het verlangen dat we naar widgets hebben gedaan, is er echt geen fantastisch aanbod om over hen te verklaren nu ze hier zijn. Leven in het Notification Center, deze nieuwe widgets zijn in wezen extensies – die naam is nu logischer – van volledig opgeblazen apps, wat betekent dat de App Store niet vol widgets zal zijn, maar liever app -ontwerpers kunnen ze toevoegen aan hun bestaande applicaties. We houden van de aanpak, en zouden suggereren dat het logischer is dan het splitsen van de App Store in secties A La Google Play.

Widgets kunnen worden ingeschakeld of uitgeschakeld via de instellingen voor meldingscentrum, en kunnen alles doen, van het vermelden van al uw Omnifocus -taken die vandaag te wijten zijn aan het bieden van snelle toegang tot een volledige rekenmachine zonder van apps te schakelen. Er is ons verteld dat ontwerpers al een aantal geweldige concepten op de tekentafel hebben voor widgets, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze bedenken.

Naast widgets kunnen extensies ook apps in staat stellen om met elkaar te communiceren in een methode die voorheen gewoon niet mogelijk was binnen het iOS -ecosysteem. Iets dat wanneer al jaren al jaren een integraal onderdeel is van Android, deze extensies betekenen dat apps gegevens tussen henzelf kunnen verzenden zonder de app van de app echt te introduceren, of functies van die apps uit te trekken en ze als hun eigen te gebruiken. Foto die een link rechtstreeks naar een lees-het—–s-service kan verzenden zonder ooit safari te verlaten, of de kleurcorrectiefuncties van een foto-editor rechtstreeks in nog een app getrokken, evenals je bent langs de juiste lijnen. In staat zijn om gegevens of gegevens van één app naar een meer te verzenden, kunnen eenvoudig ruis, evenals tot een graad dat het al in iOS 7 is gebakken, maar de methode waarin iOS 8 deze dingen kan doen, is precies aanpassing van de wijziging hoe we onze gebruiken iPhones en iPads, en mogen niet worden verkocht.

Als laatste echter niet in het minst, kunnen extensies ook online in Mobile Safari, waar het voor een groot aantal gebruikers een game -wijzigingsfunctie kan blijken te zijn. Een fantastisch voorbeeld hiervan is de nieuwste iOS 8-update voor 1Password, die kan worden gebruikt om wachtwoorden automatisch te vullen / terugroepen met een eenvoudige tik op een knop, in plaats van het te roepen van uw grijze geheugen. Geloof hiervan zoals add-ons of plug-ins die u op uw desktopcomputer kunt instellen met volwaardige Firefox of Chrome-webbrowsers.

We houden veel van extensies, evenals HOPE -app -ontwerpers ontdekken om deze volledig te gebruiken.

Toute ID -ondersteuning in apps

Touch -ID is niet alleen een eenvoudige phonnullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *