Samsung Active Series zijn niet helemaal populair. Peek van Galaxy S5 Active doet ons afvragen: “Is het een 19e -eeuwse apparaat?”. Nou, het is een 21e -eeuwse vervaardigd apparaat. Dit apparaat is speciaal gemaakt voor mensen die met verschillende terreinen worden geconfronteerd en willen dat hun apparaat solide is. Galaxy S5 Active heeft vaardigheden van S5 met uitzondering van de look en gebouwd. Actieve apparaten worden veel steviger gemaakt om het ruwe gebruik aan te pakken en ze gaan langer mee. Met een robuuste IP67 -certificering wordt de Samsung Galaxy S5 Active gebouwd voor het buitenleven.

Het is ook MIL-STA-810G gecertificeerd, waardoor de Samsung Galaxy S5 actief zout, stof, vochtigheid, regen, trillingen, zonnestraling en thermische schokbestendig is. Samsung zegt nog meer dat het ook is geslaagd voor het testen van militaire specificatie (MIL-STA-810G) tegen een subset van 18 bepaalde omgevingscondities, waaronder temperatuur, stof en zand, schok/trillingen en lage druk/grote hoogte. Covers moeten stevig worden gesloten. mag niet worden uitgevoerd zoals getoond in alle extreme omstandigheden. Dat is een dealbreaker voor avonturiers en ontdekkingsreizigers.

De lage stroommodus met lage vermogens schakelt niet-essentiële functies uit om maximaal 2,4 dagen actief te blijven met slechts 10% batterij. Al met al een geweldig apparaat voor gebruikers die hun telefoon kiezen om Smart Rock te zijn. Samsung S5 Actieve controleert elke takenlijst voor ontdekkingsreizigers en het kan een perfect apparaat zijn voor elke buitenlucht. Onlangs kwam ik een methode tegen waardoor we Galaxy S5 actief kunnen bijwerken naar Android Lollipop 5.0.2 handmatig handmatig. Deze methode wordt alleen geëvalueerd op Samsung Galaxy S5 Active SM-G870W-variant en de firmware-update is VLU1BOE1 G870WVLU1BOE1.

Voorwaarden

Deze Android 5.0.2 Lollipop VLU1BOE1 G870WVLU1BOE1-firmware moet alleen worden geïnstalleerd op Samsung Galaxy S5 Active SM-G870W-model.

Gebruikers zorgen ervoor dat u USB-chauffeurs op de pc hebt geïnstalleerd, anders wordt uw smartphone (Samsung Galaxy S5 Active SM-G870W) niet herkend door de computer. Download ze vanaf hier.

Zorg ervoor dat uw apparaat veel meer dan 80% batterij heeft, of anders is er kans dat smartphone tijdelijk bakt wordt als het installatieproces halverwege wordt onderbroken.

Hoewel het installeren van officiële update de prestaties van het apparaat en de gebruikersinterface van het apparaat verbetert, zal dit uw garantie ongeldig maken.

WAARSCHUWING: de auteur zal niet verantwoordelijk zijn, als u uw apparaat beschadigt of schetste. Doe het op eigen risico en volg de instructies correct.

Procedure

Download Android 5.0.2 Lollipop VLU1BOE1 G870WVLU1BOE1 voor SM-G870W vanaf hier en kopieer het naar uw SDCard.

Download Odin v3.10.6 vanaf hier en stel het in op uw computer.

Plaats nu uw Galaxy S5 actief in de downloadmodus. (Houd het volume omhoog + volume omlaag langs de aan / uit -knop)

Voer Odin uit met beheersrechten op uw computer

Schakel uit en sluit uw apparaat aan op een computer met behulp van de USB -kabel. (Bevestig de verbinding met Blue Box, als deze niet wordt weergegeven Configureer uw USB -stuurprogramma’s)

Klik op ‘AP’ in Odin 3.10.6 (als u ODIN 3.0.7 hebt, kunt u ‘PDA’ selecteren).

Kies “.tar.md5 ″ bestand om Android 5.0.2 VLU1BOE1 G870WVLU1BOE1 uit het dialoogvenster te installeren.

Controleer de automatische reboot- en F-reset-tijd. (Wijzig niets of u kunt eindigen met bakstenen apparaat).

Klik op de knop Start.

Wacht nu tot het proces is voltooid. Na enkele seconden zal de telefoon opnieuw opstarten.

Zodra S5 Active SM-G870W opnieuw is opgestart, kunt u genieten van Android 5.0.2. Als u tijdens de installatie problemen ondervindt, laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om uw ervaringen te delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *