Mini-geleide is een innovatie waar we het afgelopen jaar van hebben gehoord, met Apple Werken om het naar enkele van zijn producten te brengen. Nu stelt analist Ming-Chi Kuo dat Apple vóór het einde van 2021 maar liefst zes verschillende Mini-geleide producten zal introduceren.

In een onderzoeksonderzoek stelt Kuo dat de producten verschillende Apple-lijnen bestrijken, waaronder een 12,9-inch iPad Pro, een 27-inch iMac Pro, een 14,1-inch MacBook Pro, een 16-inch ‌macbook Pro‌, een 10,2-inch iPad, evenals een 7,9-inch ‌ipad‌ mini.

En hoewel specifieke introductiedata voor de meeste producten niet zijn gedeeld, wordt er allemaal verwacht dat ze zullen verschijnen voordat 2021 ten einde loopt.

Belangrijk is dat Kuo ook opmerkt dat het huidige coronavirus uitbreken niet de plannen van Apple heeft belemmerd.

De productonderzoeksstudie en vooruitgang voor Mini LED blijven niet beïnvloed door de COVID-19. De blootstelling aan commercialisering heeft zelfs de verwachtingen in ons vorige rapport overtroffen.

Het patroon voor de vooruitgang van Apple en de promotie van Mini LED is in vijf jaar meer identificeerbaar. We verwachten dat Apple momenteel zes Mini-Led-Support-producten opricht (versus het vorige rapport van slechts twee producten), waaronder een 12,9-inch ‌ipad Pro‌, een 27-inch ‌imac pro‌ in 4Q20, een 14,1-inch ‌macbook pro‌ ( Geüpgraded van 13,3-inch), een 16-inch ‌macbook pro‌, een 10,2-inch ‌ipad‌, evenals een 7,9-inch ‌ipad‌ mini in 2020.

De 14-inch MacBook Pro is opmerkelijk omdat het de allereerste keer is dat het echt wordt genoemd. We hebben vermoed dat een vervanging voor de 13,3-inch MacBook Pro groter zou zijn, net zoals de nieuwe 16-inch MacBook Pro groter is dan het 15-inch ontwerp dat het verving. Nu hebben we echter het dichtst bij de bevestiging.

De vernieuwde iMac Pro is ook geweldig nieuws voor fans van het product. Het is niet vernieuwd sinds het in 2017 allereerste werd uitgebracht. Met Apple’s nieuwe Mac Pro nu hier, hadden velen zich afgevraagd of de iMac Pro naar de kant van de weg zou worden geschopt.

(Bron: MacRumors)

Misschien wil je ook inspecteren:

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de juiste manier uit, hier is hoe

Download: iOS 13.4 Beta 4 IPSW -links, OTA -update uitgebracht samen met iPados 13.4

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Download: iOS 13.3.1 Finale IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3.1 vrijgegeven voor compatibele apparaten

Downgrade iOS 13.3.1 naar iOS 13.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Apple Watch ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *