We worden steeds beter en beter voor een Samsung/Google -aankondiging, waarvan we veronderstellen Gloednieuw mobiel besturingssysteem – Ice Cream Sandwich. Samsung en Google hebben de verklaring al eenmaal vertraagd, blijkbaar vanwege Apple-mede-oprichter Steve Jobs ‘ongelukkige passeren, maar het evenement zelf kan niet zo ver weg zijn.

Hoewel de hardware die Samsung en Google zullen onthullen, ongetwijfeld een mysterie is, is het ene ding dat we begrijpen dat het ijs zal sport sandwich – de allereerste versie van Android om de twee versies van het besturingssysteem dat momenteel in gebruik is, te amalgeren, namelijk, namelijk ; Honingraat en peperkoek.

Door de voordelen van zowel het smartphone -besturingssysteem als de tablet -iteratie te bieden, is Google van plan een beetje Pools naar de procedure te brengen.

We hebben al één app gezien die de methode uit de stabiel van ijssandwich heeft ontdekt, waarbij de muziek -app voor iedereen wordt gelekt om te downloaden, en nu hebben we er nog een voor je vermenging.

Het lek deze keer rondom gebruikt iets een beetje veel meer zakelijk, evenals dat is de markttoepassing.

Deze nieuwe versie van de markt werkt op versie 3.2.0 en functioneert niet zo goed veel visuele veranderingen, maar dat geeft niet aan dat er niet alle wijzigingen onder de motorkap zijn, gewoon wachten om ontdekt te worden.

Als u het type persoon bent dat graag speelt met een nieuwe, niet -uitgebrachte softwareapplicatie op uw smartphones – en als u een Android -fan bent, zijn de mogelijkheden dat u ongetwijfeld dat soort persoon bent – dan kunt u het downloaden Ideaal hier, zoals altijd, kan uw kilometerstand variëren met dit soort dingen, en we hebben geen concept wat al dan niet kan gebeuren. We zijn relatief zeker zeker dat plaag en sprinkhanen uitgesloten zijn, maar onstabiele telefoons en apps die zich niet goed gedragen, nou, ze zijn veel waarschijnlijker.

Ontgrendel eenvoudig uw Android-handset, druk op de menu-toets en ga vervolgens naar Instellingen> Toepassingen en inspecteer het vak onbekende bronnen zodat u naast de markt zelf apps kunt laden.

Als u worstelt met het installeren van deze versie van de markt, suggereert Droid-Life dat het naleven van stappen het moet doen. Je zult moeten worden gerouteerd, hoe je dat al hebt gedaan, toch?

Download de gegevens van bovenstaande (Phonesky.Apk) naar uw SD -kaart.

Ontdek in Root Explorer de gegevens die u zojuist hebt gedownload en kopieer deze.

Ga naar/System/app en druk op de R/W -knop om te installeren – plak het bestand vervolgens.

Vind Vending.apk en hernoem het naar zoiets als Vending.apk1.

Lang Druk op Phonesky.apk en hernoem het naar Vending.apk.

Druk daarna het opnieuw op en selecteer “machtigingen”.

Verander de machtigingen hiervan:

Druk nu op de OK -knop en reboot nu opnieuw op.

Nogmaals, we weten niet zeker of dit gaat werken, en wees voorzichtig bij het spelen met niet -uitgebrachte software. Dat gezegd hebbende, als je het aan het werk krijgt, veel plezier!

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *