, Google stak het spreekwoordelijke blauwe touchpaper aan de inwoners van de smartwatch -markt met de verklaring van Android Wear, een variant van de beroemde mobiele softwaretoepassing die met name is ontwikkeld voor het opkomende Wearables -markt. Destijds introduceerde het Mountain View -bedrijf ook een designer preview van de SDK van Android Wear voor Devs om hun tanden te laten zinken, evenals vandaag, bij I/O, de Android Wear SDK is volledig geïntroduceerd.

Het in San Francisco gevestigde Designer-evenement is het show-stuk van Google Software Application, en dit jaar heeft een overvloed aan aankondigingen met betrekking tot een aantal verschillende gebieden van het technologische spectrum gezien. We hebben het goed begrepen bij de vooruitgang van de rogsus van vanmorgen dat Android Wear hoog op de agenda zou staan, evenals in een keynote die zowel de LG G -weergave als Samsung’s uitrusting online zag gaan voor pre -order. -Indged Android Wear SDK zou beginnen te rollen.

Dus, wat omvat de nieuwe SDK dat de preview niet deed? Nou, met name, ontwerpers kunnen nu de SDK gebruiken om gepersonaliseerde UI’s te produceren, wat een enorme sprong is van de extreem beperkte lijst van keuzes waartoe Android -slijtageliefhebbers tot nu toe zijn beperkt. Terwijl de preview een ontwerper alleen echt in staat stelde om te spelen met het verzenden van pushmeldingen met van een smartphone, stelt de veel geavanceerdere nieuwe SDK een dev in staat om gegevens tussen smartwatch en buiten mobiel apparaat te verzenden, terwijl het ook toegang tot toegang tot toegang tot Sensoren voor het allereerste keer.

Zowel het van dichtbij als persoonlijk met sensoren, zullen ontwerpers zich ook kunnen bemoeien met spraakacties, die ook een integraal onderdeel zijn van de ervaring dankzij de dapperheid van Google Now, evenals als je aan boord bent geweest Android Wear omdat die vroege dagen van de Designer Preview, zul je zeker blij zijn met de enorme hoeveelheid functies die Google vandaag heeft toegevoegd.

Met LG, zowel Samsung als Motorola allemaal extreem dicht bij het vrijgeven van de allereerste partij Android Wear -gadgets, evenals een aantal andere producerende partners, waaronder HTC en Asus, eveneens aan boord, wat er ook goed bij elkaar komt, Naast dat Apple zeker van plan is om dat ongrijpbare “iWatch” op een bepaald moment in 2014 uit te brengen, heeft het nogal een paar bekende gezichten voor het gezelschap.

Je kunt aan de slag met de SDK door hierheen te gaan.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *