Na een succesvolle bèta -proefperiode die begon in maart, is de definitieve versie van Microsoft Office 2016 voor Mac nu beschikbaar voor download naar het grote publiek. Na rekening te houden met onmisbare feedback van de kantoorgemeenschap, heeft Microsoft aanzienlijke wijzigingen aangebracht in Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote Apps in Buy om de huidige versies in 139 landen in 16 verschillende talen uit te brengen.

De release van Office 2016 van vandaag vertegenwoordigt de eerste grote MAC -release in de afgelopen vier jaar, waardoor de aanzienlijk verbeterde versies van de belangrijkste apps worden met zich meebrengt die allemaal Retina -geoptimaliseerde visuals bieden en specifiek zijn gebouwd met Apple’s OS X in gedachten. Microsoft beschrijft de software als het gebruik van de beste van beide werelden voor Mac -gebruikers door “de bekende kantoorervaring in combinatie met de beste Mac” te brengen. Gelukkig is er geen geweldige leercurve voor degenen die mogelijk betrekking hebben op Office voor Mac van andere platforms, zoals Windows of zelfs iOS en Android.

De vijf belangrijkste apps-Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote-zijn uitgerust met de bekende lintinterface en krachtige taakpanen, en gebruiken prachtige integratie met Mac, zoals het volledig scherm beheren en substantiële multi-touch gebaren die het toelaten die het toelaten voor krachtige interactie met een van de lopende apps.

Word voor Mac-voordelen van een nieuw ontwerptabblad dat snel en efficiënte toegang geeft tot lay-outs van designer-kwaliteit en aanpassingstools in het werkdocument. Het engineeringteam van Microsoft heeft zich ook geconcentreerd op samenwerking waarmee teamgenoten aan hetzelfde document kunnen werken. Dit is duidelijk in alle nieuwe apps.

Excel 2016 introduceert een geweldige nieuwe kaartvoorbeeldingstool die bestaat om de beste grafiek aan te bevelen die geschikt is voor de gegeven gegevensset, en heeft zelfs een krachtige autocomplete en formulebouwoptie om tijd te besparen met die omslachtige berekeningen.

Updates naar PowerPoint -doel om de presentator van een bepaalde dia -show in volledige controle te plaatsen. De huidige dia, volgende dia, luidsprekernotities en een timer die aanwezig is op het MAC -scherm, maken alle deel uit van de verbeterde presentatiefunctionaliteit in de app. De toevoeging van een animatiegeek helpt ook bij het afstemmen en ontwerpen van animaties om die presentaties echt te laten knallen.

Office 365 -abonnees kunnen de nieuwste versie van Office voor Mac krijgen meteen van Office.com/MyAccount, terwijl studenten mogelijk de suite kunnen vullen voor gratis of met een zware korting op Office.com/Sudent. Veel meer informatie over Office for Mac is beschikbaar op: Office.com/MAC.

Al een Office 365 -klant? Blader op uw Mac gewoon naar uw accountpagina (Office.com/MyAccount), log in en volg de installatie -instructies.

Ben je een student? U kunt kantoor 2016 krijgen voor Mac voor gratis of met een aanzienlijke korting. Het duurt slechts 30 seconden om erachter te komen op Office.com/student.

Ga anders naar Office.com/MAC of ontvang een Office 365 -abonnement bij uw plaatselijke retailer.

Office 2016 zal beschikbaar zijn voor een eenmalige vergoeding in september.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *