, ik ben terug met deel 2 van een van mijn vorige artikelen van bijna een week geleden. Voor degenen die het hebben gemist, het was ongeveer 4 beste Android -apps die je nu moet gebruiken. Routinematige bezoekers van mijn artikelen hebben misschien precies waargenomen hoe ik altijd de waarde van apps benadrukt en dat ze ons leven en mobiele ervaringen helemaal vereenvoudigen.

Dus ja, vrienden, laten we beginnen met het tweede deel van mijn persoonlijke keuze uit 4 beste Android -apps die je nu moet gebruiken.

1. Phoenix – Facebook & Messenger

Phoenix door Jesture
Deze app is op dit moment zonder twijfel een van mijn veel voorkeurs -derde feestviering. Wacht, niet alleen is deze geweldige app een eenvoudige Facebook -client, maar ook de messenger -prestaties van Facebook hebben erin ingebouwd. Het beschikt over een prachtige en intuïtieve individuele interface die jullie allemaal binnen enkele seconden na het gebruik van de app bekend zullen zijn. Met betrekking tot de functieszijde van deze app, heeft het keuzes zoals het downloaden van een foto of video naar uw apparaat, ontwikkeld in videospeler. U kunt de stijl veranderen naar donker of wit. Bovendien heeft het volledige GIF -ondersteuning en het vermogen om ze te delen, chathoofden functioneren om zelfs buiten de app te chatten en nog veel meer. Een ding dat het waard is om te bespreken, is echter dat de snelheid en algemene prestaties van deze app geweldig zijn, zoals op alle pagina’s tonnen veel sneller dan zelfs de officiële Facebook -client voor Android. Snelle prestaties duiden op minder tijd voor tonnen en veel meer gegevens om onderweg te besparen. Interessant is dat wachtwoordbeveiliging ook wordt aangeboden om ongeautoriseerde winst toegang tot de app te voorkomen.

Moet lezen: top 5 Android -apps die de moeite waard zijn om deze maand te inspecteren

Nieuwsfeed.
Meldingeninstellingen.
Verschillende personalisatie -instellingen.
[GooglePlay url = ””/]
2. Orphic

Orfisch
Deze is een geweldige app, in de zin dat het je helpt om te verrijken en je vocabulaire te verbeteren door je een lange lijst van ongebruikelijke woorden en hun betekenissen te bieden. De woorden zijn echter niet degene die je normaal gesproken zou tegenkomen op een dagelijkse basis, in plaats daarvan zijn deze, zoals ik ongebruikelijk verklaarde of zoals de app “raar en geweldige woorden” vermeldt. Bovendien kunt u ook de woorden aan favorieten toevoegen, delen, kopiëren en ze overal plakken en ernaar luisteren door middel van uw gadgetspreker. Houd er rekening mee dat deze app een actieve webverbinding nodig heeft om de lijst met woorden van tijd tot tijd bij te werken. Een nuttige widget wordt ook aangeboden om op uw huisscherm te worden geplaatst.

Orphic-notering van woorden en hun betekenis.
Instellingen.
Widgetinstellingen voor startscherm.
Home Screen Widget.
[GooglePlay url = ””/]
3. klembordacties

Dit is een uiterst voordelige en intelligente app. Zoals de naam al doet vermoeden, levert klembordacties u van speciale acties op basis van de tekst die u hebt gekopieerd. Het is intelligent voldoende om verschillende teksten te erkennen die u kopieert, zoals valuta voor het converteren, telefoonnummers om een ​​telefoongesprek te leggen, evenals veel anderen op basis van de tekst die u hebt gekopieerd. De gekopieerde teksten in totaal met hun respectieve acties worden weergegeven als een melding in de meldingsbalk of netjes in de app verstrekt. U kunt de acties ideaal uitvoeren vanuit de meldingsbalk of van de app zelf. Bovendien kunt u de gekopieerde teksten delen, vergelijken met behulp van Google Translate, er naar bladeren op Google Bladeren en ernaar luisteren door middel van de telefoonspreker.

Mis het niet: 5 Instagram -ideeën en technieken die u moet weten

Markeer een tekst en tik op Kopiëren
Gekopieerde tekst met zijn respectieve acties getoond in de meldingsbalk.
Gekopieerde tekst die netjes in de app is verstrekt.
Druk lang om het rood gemarkeerde telefoonnummer te kopiëren.
Het telefoonnummer gekopieerd met zijn respectieve acties in de meldingsbalk.
Het telefoonnummer gekopieerd met de respectieve acties in de app.
[GooglePlay url = ””/]
4. Wijzigingen (Early Gain Access to App)

Wijzigingen (tik op elk type app om de respectieve changelog weer te geven).
Wie houdt er niet van veranderingen, gewoon om de tijd bij te houden? Welnu, zoals de naam al aangeeft, levert deze app wijzigingen u met changelog voor de updates van alle apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Bovendien heb je ook de keuze om de stijl te wijzigen en de basis, korte of volledige changelog te bekijken door te tikken op de drie-puntsknop in de rechterbovenhoek van je scherm. Natuurlijk, de Google Play Store levert ook changelog voor recent bijgewerkte apps, maar alleen voor één app elke keer dat is wanneer u elk type specifieke app’s beschrijving bekijkt. Een punt om op te merken is echter dat deze app een vroege toegang tot APP is, wat aangeeft dat deze zich in zijn vooruitgangsfase of bèta -vorm bevindt. Maak je geen zorgen, niets om je zorgen over te maken, ik ben je op de hoogte gebracht, voor het geval dat.

Volledige changelog wordt getoond. Evenzo kunt u overschakelen naar fundamenteel of kort volgens uw voorkeur door op de drie puntknop in de T te tikkennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *