We hebben onlangs de methode met u gedeeld om Marshmallow -update op uw Galaxy S6 Edge Plus te installeren. Als u het hebt gemist en uw apparaat niet hebt geüpgraded naar de nieuwste firmware, ga dan naar dit artikel en installeer de update op uw apparaat. Als u al op Marshmallow -firmware bent, moet u wachten op een root -gids, omdat het upgraden van uw apparaat verlies van worteltoegang heeft. Nou, deze gids helpt je om je Galaxy S6 Edge plus running marshmallow te rooten.

Om worteltoegang op uw Galaxy S6 Edge te krijgen, moet u een aangepaste kernel installeren die rooting ondersteunt. In de volgende gids installeren we SkyHigh Kernel ontwikkeld door XDA Senior Lid Upintheair. We zullen ook TWRP aangepast herstel installeren dat zou worden gebruikt om Supersu ZIP -bestand te flashen en de eerder genoemde kernel die ons zal helpen root op het apparaat te verkrijgen.

WAARSCHUWING: Eventuele schade aan uw apparaat zou uw verantwoordelijkheid zijn die alleen ontwikkelaar of DroidViews niet verantwoordelijk mogen worden gehouden voor bakstenen apparaten. Houd er rekening mee dat uw Knox -teller zou worden gestruikeld tijdens het uitvoeren van stappen die hieronder worden vermeld, dus ga op eigen wil.

Dingen die je nodig hebt

Galaxy S6 Edge Plus (G928C/F/I/G/C7) en een pc

SkyHigh -kernel: link

TWRP: link

Odin: link

Supersuv2.68: link

Stappen om te volgen

Als u eerder een andere rootmethode hebt geprobeerd, flits dan frisse firmware (Systeem, gegevens, cache, dalvik-cache).

OEM -ontgrendeling inschakelen door naar instellingen te gaan Application> Developer -opties> OEM -ontgrendeling is ingeschakeld. (U zou ontwikkelaaropties moeten inschakelen door meerdere keren op het build -nummer te tikken in de telefoon van uw instellingen -app).

Download en verplaats de kernel- en supersu -zip -bestanden naar de opslag van uw apparaat.

Start nu uw apparaat op in de downloadmodus door een paar seconden op volume + home + power -knoppen te drukken.

Download Odin v3.10.7 uit de bovenstaande link.

Pak Odin Zip -bestand uit op uw pc.

Open Odin v3.10.7.exe.

Sluit uw telefoon aan op uw pc, zodra deze is opgestart in de downloadmodus en wacht tot u een blauw bord in Odin krijgt en een toegevoegd bericht in het logboektabblad van ODIN.

Download de TWRP-3.0.0-0-NOBLELTEZT herstel van de bovenstaande link. (Ja – Dit herstel werkt met Marshmallow Bootloader)

Schakel de optie Auto Reboot in Odin uit.

Voeg de TWRP-3.0.0-0-NOBLELTEZT-NOBLELTEZT.IMG.TAR-bestand toe aan AP/PDA in Odin.

Klik nu op Startknop om de installatie te starten.

Wanneer TWRP wordt geflitst, schakelt u het apparaat uit door het volume omlaag te houden + power-knoppen tegelijkertijd ongeveer 5-10 seconden.

Start nu uw apparaat op in aangepast herstel door het volume omhoog + home + power -knoppen gedurende enkele seconden te drukken.

Om rootflits te verkrijgen [Beta] [2016.02.28] Supersu v2.68 in TWRP. Tik op de knop Installeren in TWRP, blader vervolgens naar het Supersu -bestand en veeg om het te installeren.

Start uw apparaat nu niet op. Eerst flash skyhigh_kernel.zip op een vergelijkbare manier als beschreven in de vorige stap.

Start nu uw apparaat opnieuw op. U kunt één boot-lus direct na knipperende kernel krijgen. Dit is normaal.

Genieten van!

Om te controleren of u uw Galaxy S6 Edge met succes hebt geworteld en u kunt de rootcontroletoepassing installeren vanuit de onderstaande link en de root -access bevestigen. U kunt ook synaps van Google Play Store installeren en Knox verwijderen.

[GooglePlay url = ””/]

Geniet van worteltoegang op uw Galaxy S6 Edge Plus op marshmallow -firmware. Laat het ons weten als u vragen hebt over de installatieprocedure in de opmerkingen hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *