na de eerste release van de OnePlus 5 met Oxygenos 4.5, die was gebaseerd op Android 7.1 Nougat, ontving de telefoon zijn eerste open bèta -build in november. Dit was gebaseerd op Android Oreo, met de definitieve en officiële release die afgelopen december deel uitmaakte van Oxygenos 5.0.

Nu is de volgende logische release onderweg met OxygenOS Open Beta 6 nu beschikbaar voor de OnePlus 5.

De belangrijkste en vele schijnbare verandering als onderdeel van deze nieuwe bèta -release is het feit dat het is gebaseerd op Android 8.1 Oreo. Ongeacht welke veranderingen in oxygeno’s worden ingebakken, de onderliggende Android 8.1-update brengt een paar verschillen op oppervlakniveau met zich mee in plaats van grote verbeteringen onder de kabel die de manier waarop we de OnePlus 5 gebruiken, veranderen.

Het heeft echter verbeteringen zoals de toevoeging van de Neural Networks API.

Inbegrepen in deze nieuwe open bèta is een oneplus-bijzondere functie die neerkomt op een auto-antwoord gebaar. Dat houdt in dat wanneer een gebruiker een inkomende oproep ontving, hij deze automatisch kan laten beantwoorden wanneer hij zijn telefoon opneemt.

Meer cosmetisch gezien zullen gebruikers ook merken dat er een aantal extra omgevingsweergaveklokstijlen zijn om uit te kiezen, en belangrijk is dat deze update ook een essentiële veiligheids- en beveiligingspatch van februari bevat.

Iedereen die de Android 8.1 Oreo -update via deze OxygenOS -open Beta 6 wil installeren, kan dit doen door OTA bij te werken als ze al de meest recente open bèta uitvoeren of door de volledige ROM opnieuw te flitsen.

Zodra gebruikers echter op dat bèta -track staan, moeten ze zich ervan bewust zijn dat ze dan bèta OTA -updates zullen ontvangen in plaats van de standaard officiële OTA -updates.

Voor downloadlinks en installatie -instructies, ga hier naar de Oxygenos -site om aan de slag te gaan.

Misschien wil je ook kijken:

Fortnite Mobile Meld u aan voor Android APK, iOS nu open, hier zijn de details

Wilt u PUBG Mobile China -versie met Engelse vertaling? Dit is wat je moet weten

Download: iOS 11.3 Beta 5 IPSW -links, OTA Update uitgebracht, hier zijn de details

Jailbreak iOS 11.2.6: Laatste kans voor futurerestore iOS 11.1.2 vóór iOS 11.3 definitieve release

Hoe iOS 11.2.6 te downgraden op iPhone, iPad, iPod Touch

Download iOS 11.2.6 IPSW -links en OTA met fix voor berichten crashen bug

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Electra of Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *