Moeten uw iPhone XS of iPhone XS Max onderweg opladen? Hier zijn de beste draagbare power -banken die vandaag beschikbaar zijn voor de nieuwe smartphone van Apple.

U kunt nu elke accessoire -winkel inkomen en een powerbank voor uzelf kiezen die uw iPhone XS of iPhone XS Max onmiddellijk oplaadt. Maar het probleem is dat je misschien onbewust een onvoldoende product krijgt dat je telefoon misschien niet snel genoeg oplaadt, of uiteindelijk de geadverteerde capaciteit niet kunt leveren, waardoor je je hoofd krabt.

In onze lijst gaan we de beste power -banken op de markt ideaal noteren die nu niet alleen een opmerkelijke kwaliteit en capaciteit bieden, maar ook heel eenvoudig zijn voor het budget. Laten we ideaal binnen springen en onze keuzes zien.

OPMERKING: De onderstaande USB-stroomafleveringsbanken vereisen een bliksem naar USB-C-kabel. Je kunt er een krijgen van Apple door naar deze link te gaan.

Anker Powercore 10000

De veel hoogst gewaardeerde powerbank op Amazon, deze optie van Anker is de beste die er is wanneer het betrekking heeft op draagbaarheid en duurzaamheid. Het levert tot 12W vermogen door zijn USB-A-poort die snel genoeg is om u in minder dan twee uur bij te vullen. Dit geeft je minstens 3 iPhone XS -kosten dankzij de enorme capaciteit van 10.000 mAh.

Koop: Anker PowerCore 10000 van Amazon: $ 29,99

Anker Astro E1

Niet onder de indruk van de compactheid van de Anker Powercore 10000? Nou, je zult blij zijn te horen dat de Astro E1 zo klein is dat je het niet eens in je zak voelt, tot of tenzij je in de skinny jeans -mode zit. Ook bevat het 6.700 mAh aan kracht binnen, wat u een paar kosten onderweg geeft als u de iPhone XS bij de hand hebt. Bekijk anderhalf opladen als het een iPhone XS Max is.

Koop: Anker Astro E1 van Amazon: $ 23,99

Anker Powercore Speed ​​20000 PD

Zoals de naam al doet vermoeden, levert deze powerbank op volledige snelheid op 18W met behulp van de PD -poort. Maar onthoud één ding, dit is niet helemaal draagbaar en beveelt een hoog prijskaartje. Je moet ook de officiële Apple USB-C naar Lightning Cord laten profiteren van die snelheden. Het beschikt ook over een USB-A-poort die tot 12W laadsnelheid voor uw iPhone levert, wat niet slecht is.

Koop: Anker Powercore Speed ​​20000 PD van Amazon: $ 99,99

RavPower 20.000 mAh Ultra-compacte powerbank

In vergelijking met de PowerCore 10000 is deze niet zo compact, maar het heeft een monsterlijke batterijcapaciteit van 20.000 mAh. Het beschikt ook over meerdere USB-A-poorten, zodat u de iPhone XS of iPhone XS Max van u en iemand anders kunt opladen met volledige 12W-snelheid per poort.

Koop: RavPower 20,0000mAh Ultracompacte Power Bank: $ 25,99

RavPower 6700 Batterij

Als u probeert extreme draagbaarheid te vinden, samen met een laag prijskaartje, dan controleert deze optie van Ravpower alle ideale vakken. Het beschikt over 6.700 mAh capaciteit, wat veel meer dan genoeg is voor een paar aanklachten onderweg.

Koop: RavPower 6700 Batterij van Amazon: $ 17,99

Dodocool 20100MAH 45W USB PD Power Bank

Als u klaar bent om een ​​beetje op te offeren op draagbaarheid, heeft Dodocool de beste powerbank voor iedereen. Het beschikt over een USB PD -poort die 45 W vermogen kan pompen, die niet alleen genoeg is voor de iPhone XS en iPhone XS Max, maar zal een Nintendo -schakelaar en zelfs een MacBook op volle snelheid opladen. Het is zelfs ook respectabel genoeg geprijsd in vergelijking met de hierboven gegeven Anker -optie.

Koop: Dodocool 20100MAH 45W USB PD Power Bank van Amazon: $ 64,99

Belkin Pocket Power 10.000mah Power Bank

Deze geweldige Little Power Bank uit Belkin heeft 10.000 mah capaciteit samen met twee USB-A-havens voor het opladen van apparaten. Maar onthoud één ding, het levert 12W stroom per poort op.

Koop: Belkin Power 10.000mah Power Bank van Amazon: $ 39,99

Mophie Powerstation plus 2x 3000 mAh Power Bank

Haat het om extra kabels bij je te dragen? Deze optie van Mophie heeft een ingebouwde bliksemkabel. Maar het enige nadeel is dat je slechts 3000 mAh batterijcapaciteit krijgt, wat slechts goed is voor slechts één volledige lading.

Koop: Mophie Powerstation plus 2x 3000mah Power Bank van Amazon: $ 34,97

Mophie Powerstation plus 8x 12.000 mAh Power Bank

Als u klaar bent om een ​​beetje extra uit te geven bovenop de prijs van de Plus 2x, kunt u deze optie van Mophie krijgen. Het beschikt over een ingebouwd bliksemsnoer en bevat een grote 12.000 mAh-batterij erin die goed is voor verschillende kosten onderweg.

Koop: Mophie Powerstation plus 8x 12.000mah Power Bank van Amazon: $ 72,95

Jackery Bolt 6000mAh Power Bank

Op zoek naar de Jack of All Power Banks? Dan is dit het van Jackery. Het beschikt niet over 6000 mAh capaciteit, maar beschikt over een ingebouwd bliksemsnoer plus een micro-USB-kabel. Dus ja, je kunt voorgoed afscheid nemen van kabels als je dit in je zak hebt.

Koop: Jackery Bolt 6000MAH Power Bank van Amazon: $ 29,99

Misschien wil je ook kijken:

iPhone XS / XS Max schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Beste iPhone XS, XS Max Case? hiernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *