Wanneer u dicht bij een productie komt, voert u de prototypes die echt vereist zijn om het merk te raken voordat u de trekker gaat. [Bob’s] Nog steeds moeilijk aan het werk, zowel scorebord van de grond en zijn meest recente onderneming was om een ​​methode te ontdekken om de rubberen pakking te protograferen zonder zijn schootbudget te blazen. Zijn oplossing was om de kracht van 3D-printen te benutten om een ​​ontwerp te produceren waaruit hij de vorm zou kunnen produceren waarvan hij het rubberen deel gaf.

Om dingen een beetje moeilijker te maken, is de band niet alleen decoratief, het verdubbelt het als het tactiele deel van de scorebordknoppen. Je kunt alle zes zien (voordat je wordt geverfd om ze op te vallen) in de hierboven inzetfoto. Net boven die foto is een foto van het Mold Making-proces. De tandenstokers hangen het 3D-gedrukte ontwerp van de rubberen band op, terwijl de onderste helft van de siliconen mal opzet. Wanneer dat was opgetreden [BOB] bespoten releasemiddel om ervoor te zorgen dat de bovenste helft van de mal niet zou vasthouden terwijl het uitgehard is.

De resultaten bleken gewoon geweldig. Natuurlijk is dit niet de methode om te gaan als je veel van deze dingen maakt. We zijn echter onder de indruk van de hoge kwaliteit die hij bereikt voor een eenmalig item.

Als het voltooide product aan de linkerkant er bekend uitziet, is het sinds we afgelopen juni op de baan keken. [Bob] gaat door met verbeteringen en is van plan om deze week een collega-campagne te introduceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *