We zien vaak mensen klagen over slechte CPU-prestaties tijdens het spelen van een game of het gebruik van een zware app. Als je games en video’s op je smartphone speelt of veel op internet surft, wat is het ding dat je het meest stoort? Het is natuurlijk een snelle batterijafvoer! Nadat we dik geld aan een telefoon of tablet hebben uitgegeven, hebben we er allemaal het beste om er geweldige prestaties van te verwachten.

Heb je het gevoel dat je Android -gadgets traag presteren en heeft een slechte batterijduur? Wat heb je gedaan om deze problemen te veroveren? Welnu, veel Android -individuen die zich zorgen maken over het halen van de allerbeste prestaties uit hun telefoon of tablet, zetten een aangepaste kernel of een ROM op. Als u toevallig een typisch root -individu bent en niet wilt duiken in dingen als knipperende aangepaste kernels of ROM’s, zijn er gemakkelijkere methoden om CPU, GPU, GPU en batterijgebruik voor privé -apps op uw apparaat te bedienen.

Bekende ontwerper en de man achter Franco Kernel, Francisco Franco heeft nu zijn nieuwe app genaamd Per-App Modes geïntroduceerd. Met deze fantastische app kunt u onmiddellijk maximale en minimale CPU -frequentie, CPU -gouverneur, GPU -frequentie omhoog en down drempel, evenals CPU -temperatuurdrempel voor bepaalde apps instellen. Met andere woorden, u kunt een nieuw bronnengebruiksprofiel produceren of selecteren uit de presets en deze aanwijzen aan uw favoriete apps. Door de CPU -frequentie tot een lagere waarde te houden, kunt u batterijsap aanzienlijk besparen.

Met Per-App-modi kunt u precies identificeren hoe de bronnen van uw apparaat worden gebruikt met private apps. Voor zware games kunt u dus maximale CPU (centrale verwerkingseenheid) en GPU (grafische verwerkingseenheid) frequenties toewijzen, evenals tijdens het spelen van lichtspellen of het gebruik van apps (zoals browser, galerij, muziek, enz.), Je kunt veel opslaan Meer batterij door de bronnen op een lagere waarde in te stellen. Door zowel de CPU als de GPU op uw Android -gadget te smoorden volgens de hoeveelheid systeembronnen die een app precies nodig heeft, kunt u het meeste uit uw Android -apparaat halen.

Lees ook:

Klik hier om een ​​paar van de allerbeste apps voor uw geroote Android -apparaat te krijgen.

Per-App-modi vereisen de toegang tot rootwinst om de CPU en GPU te beheren en is compatibel met elke Android-gadget met 4.0.3 of hoger. Het gaat prima met elk type ROM- of kernelcombinatie. Als u niet precies begrijpt hoe u met CPU en GPU -frequenties kunt omgaan, raden wij u aan de Power Presets door de ontwikkelaar te gebruiken.

Per-App Modes is een uiterst nuttige app voor degenen die krachtige prestaties zoeken, evenals een geweldige levensduur van de batterij. Het is een uiterst nuttige app die geeky dingen gemakkelijk voldoende maakt om door elk type gebruiker te worden gebruikt. Voor een bedrag van $ 2,79 is het echt veel.

Screenshots:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *