Batterijafvoer is een van de meest dronken problemen met alle draagbare digitale apparaten. Vanwege hun multi-bruikbaarheid, grote displays en compacte vorm, schieten onze smartphone- en tabletapparaten vaak tekort wanneer het betrekking heeft op een bevredigende batterijback-up in het hele dag lang gebruik.

Onze Android -apparaten worden geladen met veel functies, spectaculaire schermen, krachtige processors en geweldige multimedia- en gamingmogelijkheden. Maar we zijn gedwongen onze activiteiten te beperken tot bepaalde vereiste dingen, vooral bij buitengebruik. Ondanks van uitstekende technologische ontwikkelingen op verschillende afdelingen, zijn onze smartphone -OEM’s tot nu toe mislukt om gebruik te maken van echt langdurige batterijen waarmee de vrijheid ons apparaat kan gebruiken zonder ooit druk te maken over batterijafvoer.

Omdat we geen keus hebben, moeten veel van ons een extra batterij dragen of afhankelijk zijn van een tweede telefoon om van onze telefoon te genieten zonder je zorgen te maken over de batterij. En degenen die niet graag een extra batterij houden, zoeken naar een goede batterijbeheer -app om het batterijgebruik te regelen, zodat deze langer duurt.

Gelukkig is Android gezegend met getalenteerde ontwikkelaars die ons aangepaste ROM’s, mods en nuttige apps blijven geven om ons te helpen een betere batterijduur te genieten. In het verleden evalueerden we verschillende batterijbeheer- of energiebeheer -apps en vandaag hebben we een andere goede app ontdekt die u helpt bij het controleren op de batterijafvoer.

Leandroid stond eerder bekend als LeanData en heeft nu gereïncarneerd met een nieuwe naam en alle nieuwe functies die het veel effectiever en nuttiger maken. Met die app kunt u het batterijverbruik beheren door gegevens en WiFi -verbinding uit te schakelen volgens uw voorkeuren.

We evalueerden Leandroid op verschillende Android -apparaten, waaronder de Galaxy S3, Note 3, Nexus 5 en HTC One M8. De app werkte voor iedereen geweldig. Leandroid is compatibel met alle Android -telefoons en tablets met Android 2.2 en hoger. Als u denkt dat uw apparaat het kostbare batterijsap snel verslindt, kunt u deze app proberen en het zal u niet teleurstellen.

[GooglePlay url = ””]

Lees volgende
20 build.prop tweaks om Android op geweldige manieren aan te passen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *