Cydia is de hub voor alle jailbreak in de jailbreak, evenals om gebruik te maken Altijd een nuttige stap. Natuurlijk, je kunt de Deb -gegevens handmatig ontdekken en zelf opzetten, maar met veel repositories in je, ahem, repertoire, je bent goed en echt ingesteld. Het beheren van deze bronnen kan een moeilijke taak zijn op de allerbeste tijden, maar dankzij een nieuwe tweak kun je nu alles organiseren, inclusief de mogelijkheid om een ​​back -up te maken en je Cydia -reposlijst terug te brengen. Inspecteer de details en download informatie hieronder.

Csources2 genoemd, de opvolger van de originele Csources Tweak, het biedt een toegewijde interface waarmee u Cydia-bronnen kunt inschakelen zonder te gaan zonder te gaan verwijderen en opnieuw te voegen vanuit Cydia. U kunt ook bundeldetails inspecteren, notities toevoegen en kijken of een bron nog steeds actief is, samen met back -up/herstelbronnen. Het is meestal eenvoudig om dode repo’s te verliezen als u een goede lijst ervan verzamelt, maar met CSources2 kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven.

Als u een beetje een minimalist bent, kunt u slechts een paar bronnen in Cydia bewaren, in welk geval dit wijzigen mogelijk niet nodig is. Hoewel we fans zijn om het hier gemakkelijk te houden, zijn we ook sukkels voor uitstekende tweaks, evenals als zodanig, al onze gadgets zijn vol met de kieuwen met repos in overvloed.

De sterfunctie van deze wijziging is de mogelijkheid om een ​​back -up te maken en uw bronnen terug te brengen met behulp van een paar eenvoudige kranen. Wanneer geïnstalleerd, kunt u al uw repo’s back -up maken van iTunes of iCloud – uw voorkeur. Als u zich voorkomt om uw apparaat bij te werken, of gewoon weer iOS installeert, installeert u dan gewoon Csources2 opnieuw, druk op de terugbakkenknop, evenals wat er precies terug zal zijn hoe u het heeft verlaten. zowel goed als gemakkelijk.

Ten slotte kunt u op CSources2 ook uw vermelding van repo’s delen met uw goede vrienden / contacten, of u kunt het naar uzelf e -mailen. Wanneer de wijziging is geïnstalleerd, tik op “@” op de informatiepagina van de tweak, kies een contact, evenals dat is het, u hebt uw lijst met repo’s gedeeld. Makkelijk is het niet?

De wijziging is niet helemaal gratis, en zal je twee dollar instellen, maar naar onze mening is het extreem de uitgave waard.

De wijziging is volledig compatibel met iOS 8 en 7, dus heeft alle bases bedekt. Vandaar dat als u aan de vereisten voldoet, deze wijzigen van de Bigboss Repo in Cydia.

Voor tutorials over precies hoe u jailbreak kunt en Cydia opzetten:

Hoe u iOS 8.1.2 kunt jailbreaken met behulp van taig [gids]

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 8.1.3 evenals iOS 8.2 Conditie -update

Jailbreak iOS 8.1.2 evenals iOS 8.1.1 met Taig op iPhone 6, 6 plus, 5s, iPad, veel meer [bijgewerkt]

Zorg ervoor dat u onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery inspecteert om veel meer apps voor uw iPhone en iPad te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *