Onze Oculus Rift is ten slotte opgenomen in de post. Ik zal je mijn gedachten over het product zelf sparen dan om te vermelden is het geweldig. Er zijn tal van video’s om uit die show de gedachten van mensen te selecteren, evenals reacties, evenals IFIXit heeft ook hun normale diepgaande scheiding.

De mod die ik een beslissing heb genomen om met zeer eerst om te gaan, was de horizontale perifere zichtlichten. De vorm van de Oculus geeft aan dat het voelt alsof u een ski-masker gebruikt of duikmasker. Er zijn enorme zwarte grenzen aan de uiterste randen van de zijkanten. Het lijkt erop dat een basismod zou zijn om een ​​aantal RGB-LED’s toe te voegen en een basisambilight-kloon uit te voeren.

Ik heb de Adalight-code gedownload, evenals aangesloten op een RGB-LED-strip die ik had zitten. De Rift heeft wat gebieden in de 4 hoeken bij elkaar om lucht in de buurt te brengen. Ik heb hiervan profiteren, dus ik hoefde nog niet eens in de kloof te snijden … toch. Ik heb net de strip naar de kloof vastgemaakt met de juiste LED’s die met de gaten schijnen.

Het resultaat was fatsoenlijk. Gezien het feit dat de LED’s extra weer in uw perifere visie zijn dan de rand van het scherm, lijkt het alsof het misschien een beetje licht uit de omgeving is “lekkend” in de headset. Het biedt de perceptie van het zien van dingen die veel buiten de rand van het scherm liggen. Een veel betere installatie, waardoor alle methode zowel de methode als de ideale kanten op de hoogte is in plaats van alleen de hoeken kunnen zelfs veel betere resultaten produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *