Dit vogelhuis zal je tweeten om je te laten begrijpen wanneer de inzittenden doorgaan met de deur … Err … Gat. Het maakt gebruik van zonnepanelen om een ​​batterij bij te houden, evenals een arduino, samen met een optische sensor die de deuropening bewaakt om langs een alert te gaan door middel van een XBEE-module.

Toegegeven, de video na de pauze is een beetje tong-in-wang en beschermt niet tegen de elementen, of zelfs tegen vogelpak. evenals het is over het algemeen een advertentie voor B-vierkanten. We vinden het echter nog steeds leuk.

Deze vierkanten maken gebruik van magnetische hoeken om de zonnes vierkanten samen te koppelen, naast de vierkanten die de Arduino als de batterij huisvest. Deze magnetische hoeken fungeren eveneens als de macht en grondrails. Twee nagels zijn gebonsd met de dakbedekking van het vogelhuis, handelend als een oppervlak om magnetisch de zonnepanelen aan te sluiten op, naast een geleider om de power-rails met het hout te passeren. Het heeft geen twijfel dat B-Squarares binnen vijf keer hun kickstarter-doel wordt ingeschakeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *