Het is die tijd van de week opnieuw wanneer Apple een andere betaalde iOS -app op onze manier gooit absoluut gratis kosten dankzij de gratis app van het weekinitiatief van het bedrijf . Dit specifieke gebruik van normaal is voor $ 1,99 in de App Store, maar kan nu tot donderdag tot donderdag worden gedownload voor gratis ideaal op de iPhone of iPad.

Deze puzzelplatform, genaamd Perchang, heeft nooit zijn prijs laten identificeren tot nul tot vandaag. Het concept ligt in je interactie met de omgeving om een ​​aantal kleine ballen te helpen hun doel te bereiken, maar natuurlijk zouden de ontwikkelaars dat niet zo fundamenteel een taak laten zijn als het klinkt.

Als onderdeel van het spel moet je “flippers, magneten, portals, fans, anti-zwaartekracht hoepels en veel veel meer gizmo’s activeren om elke mindbuigfase te voltooien.” Natuurlijk denk je dat dat ook beheersbaar is, maar “duurt echter niet te lang … Je bent op de klok! ”

Hoewel de gameplay van Perchang zelf behoorlijk uitdagend en boeiend is, draagt ​​de prachtig vervaardigde 3D-gebaseerde omgeving bovendien bij aan zijn aantrekkingskracht, met de toevoeging van enkele soepele animaties en een oogverblindend kleurenschema.

Als dat je fantasie niet kietelt, hebben de ontwikkelaars ook ingepakt in iOS ReplayKit -functionaliteit waarmee spelers gameplay -opnames kunnen delen of live games kunnen uitzenden naar andere spelers en kijkers.

KENMERKEN:
– 60 Verbluffend weergegeven 3D -cursussen om uw vaardigheden te testen.
– Basisbesturingselementen met diepe mechanica zodat elke persoon kan ophalen en spelen.
– Van flippers tot teleporters, er zijn veel speciale gizmo’s om de ballen door niveaus te leiden.
– Belast uw hersenen en repareer puzzels door de kleuren van mechanismen te veranderen.
– Sla uw doelen snel om alle gouden medailles te verzamelen.
– Gebruik al uw vaardigheden en verstand om prestaties te verdienen.
– Ontgrendel de speciale goudruns voor de moeilijkste uitdagingen!

Als je de NACK hebt om je hersenen te duwen om een ​​complexe puzzel te repareren, en dat ook onder de druk van een klok, Perchang is een behoefte om te hebben, en als je niet overtuigd bent, moet je het op zijn minst een werveling geven op je iOS -apparaat gezien het feit dat het deze week beschikbaar is voor gratis.

U kunt nu perchang downloaden voor gratis van de App Store.

Misschien wil je ook kijken:

Repareer geen WiFi beschikbaar na Windows 10 Upgrade -kwestie, hier is hoe

Snapchat -account vergrendeld probleem opgelost na het gebruik van Phantom en Snapchat ++ tweaks, hier is hoe

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 voor iPhone, iPad, iPod touch [nieuwste statusupdate]

Download iOS 10, 10.1.1, 10.2, 10.0.2 Links & installeer op iPhone 7, 6s, 6, plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *