In oktober vorig jaar onthulde Apple zijn nieuwe iMac-line-up, die ook een oogverblindend 27-inch led-backlit schermontwerp bevatte in een nieuw edge-to-edge Glasstijl en naadloos alle aluminium behuizing. Helaas had dit behoorlijk beest, dat werd aangedreven door Core 2 Duo/Core i5/Core i7 schermproblemen bij de lancering, veel met name flikkeren evenals gele schermen die later door Apple werden erkend.

Apple heeft ook een verklaring vrijgegeven en de productieproblemen met iMAC toegelaten en aangegeven dat exact hetzelfde is geregeld.

We hebben de problemen opgeleverd die het scherm hebben geactiveerd, zowel flikkeren als gele tint. Klanten zijn bezorgd dat hun iMac wordt getroffen, moeten in contact komen met Applecare.

Vandaag gaan we officieel begrijpen met een nog een antwoord -e -mail van Steve Jobs, dat alle problemen met iMac ten slotte zijn opgelost. Het naleving van het bericht werd door Frode ersfjord naar banen verzonden ‘:

Wanneer gaat Apple consequent beginnen met het maken van iMac -schermen zonder; Gele tint, grijze balken en vreselijke achtergrondverlichting bloedingen?

Ik ben ziek om Apple Care te bellen. Ik vereiste niet perfect, maar halverwege fatsoenlijk.

Steve -taken antwoordden:

Deze kwestie staat achter ons.

-Verstuurd vanaf mijn IPhone

Dit antwoord van Top Guy bij Apple zorgt er eerder voor dat het probleem is geïdentificeerd, gelokaliseerd en tot slot opgelost. Geweldig voor iMac -liefhebbers. [via 9to5Mac]

Misschien wil je ook inspecteren:

Apple om 22-inch multitouch iMac uit te brengen?

MacBook Pro met Intel Core i5

MacBook Air met Core i5 Upgrade

Apple om high-definition HDMI Macs te introduceren met Blu-ray?

Je kunt me op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om jezelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *