Hier zijn 5 redenen waarom we denken dat u vandaag niet moet updaten naar iOS 10 op uw compatibele iPhone-, iPad- of iPod -touch -apparaat.

De tijd is ten slotte op ons! Nu iOS 10 hier is voor compatibele iPhone, iPad en iPod Touch -apparaten, zullen er zeker een heleboel gadgeteigenaren zijn die op het hek zitten of ze hun apparaten moeten bijwerken of niet. Er zijn dwingende redenen voor zowel een onmiddellijke update, evenals met dit bericht, we gaan vijf redenen behandelen waarom u deze update moet uitstellen.

Geen jailbreak

Deze is echt een no-brainer; Als je je jailbreak waardeert, maar ook geen iOS -ervaring kunt voorstellen zonder te worden bevrijd van de ommuurde tuin van Apple, blijf dan goed en verwijder echt van deze iOS 10 -update. iOS 9.3.3 is de huidige versie van iOS die jailbroken kan worden, wat aangeeft dat het zien van dat prachtige cydia -pictogram niet mogelijk is met een iOS 10 -apparaat. Natuurlijk kan dit altijd binnen enkele dagen wijzigen, of het kan weken zijn, zelfs maanden voordat we een publiek aangeboden tool zien die wordt aangeboden voor de huidige update. Zoals altijd zullen we u net zoveel houden als datum op voorwaarde van iOS 10 -jailbreak.

Blijf het volgende bekijken voor zoveel als datuminformatie hierover: Jailbreak iOS 10 / 10.0.1 voor iPhone, iPad, iPod Touch [nieuwste conditie -update].

Kinderziektes

Maak er geen fout mee, ongeacht hoe veel bèta’s van pre-release Apple worden gezaaid, en ongeacht hoe veel bugs het bedrijf tijdens de testperiode heeft opgelost, de allereerste openbare versie van iOS 10 zal kinderziektes hebben. Deze kunnen zich manifesteren in het type batterijafvoer, of zelfs prestaties en achterblijvende problemen bij interactie met apps en inhoud. Het is waarschijnlijk dat ze in een iOS 10 -puntige release worden opgelost in de toekomst.

Lees ook: hoe arme iOS 10 batterijduur te repareren [gids].

Onverenigbare apps

Ontwikkelaars hebben veel meer dan voldoende tijd gehad om te communiceren met de iOS 10 SDK en bestaande apps voor deze release te krijgen, maar dat geeft niet aan dat ze echt proactief voldoende zijn geweest om het te doen. Bij elke grote platformrelease zien we Apps Autumn langs de weg als ontwerpers ervoor kiezen om niet het werk te doen dat nodig is om compatibiliteit te bieden. Wees je bewust van je veel cruciale apps en inspecteer of ze die allerbelangrijkste iOS 10-compatibiliteit bieden.

U kunt een paar van de apps ontdekken die al compatibel zijn met iOS 10 hier: iOS 10 compatibele apps voor iPhone en iPad [lijst].

U gebruikt een ouder apparaat

Apple heeft ondersteuning voor gadgets zoals de iPhone 4S laten vallen, maar zoals we weten, lijkt het bedrijf om te proberen en ondersteuning zo goed mogelijk bij elk mogelijk traditie -gadgets bij elke firmware -update. Daartoe is het mogelijk dat gadgets zoals de iPhone 5 kunnen ervaren van belangrijke prestatieproblemen bij het bijwerken van iOS 10.

Als u op reis bent

Als u reist met schetsmatige of intermitterende mobiele gegevens of wifi-toegang, dan is het waarschijnlijk een geweldig concept om te wachten tot u op een locatie bent met betrouwbare bescherming voordat u doorgaat met de update. Op de releasedag zullen miljoenen gadgets van over de hele wereld de updateservers van Apple pingen om toegang te krijgen tot de huidige en grootste wijzigingen die zijn geïntroduceerd met iOS 10. Je kunt jezelf uiteindelijk ontmoedigen als je probeert mee te doen aan die menigte . Ook gaat er in de situatie elk type mis tijdens of na de update, het kan het erger maken.

Misschien wil je ook inspecteren:

5 enorme redenen waarom je vandaag moet updaten naar iOS 10

Hoe je iOS 10 naar iOS 9.x [tutorial] kunt downgraden

Download iOS 10 / 10.0.1 Links & ingesteld op iPhone 6S, 6, plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *