Zou het niet uitstekend zijn als u elke ochtend automatisch een melding van de weersomstandigheden krijgt? Zou het niet ook uitstekend zijn als je Facebook -foto’s automatisch op een apart album werden opgeslagen? Die acties, samen met veel meer, kunnen uiteindelijk een mogelijkheid zijn met “als dit dan is” (IFTTT) die je Android -gadget slimmer maakt.

[GooglePlay url = ””/]
Volgens de ontwikkelaars: “IFTTT biedt u innovatief beheren over de producten en apps waar u van houdt” en deze beschrijving is precies waar deze app om draait. Laten we dus bovendien in de applicatie zelf duiken en precies zien hoe het werkt.

Stel vooraf bepaalde acties in

Als u enige vorm van ervaring hebt met programmeren, dan zal de naam van de app u zeker bekend zijn. Dat is omdat je maar één ding te doen hebt. Stel een voorwaarde in, die wanneer voldaan, een actie voor het smartphone -apparaat zal instellen. Of om het eenvoudiger te zeggen:

De voorwaarden kunnen variëren van het ontvangen van een sms of een cruciale e -mail tot de mogelijkheid van regen in de ochtend. Die voorwaarden op hun beurt (indien voldaan), kunnen Android automatisch het wallpaper wijzigen, ongewenste e -mail verwijderen en meer. Merk op dat IFTTT dergelijke conditiecombinaties als “recepten” noemt. Vanaf nu zullen we ze ook als zodanig noemen. Zie hieronder voor voorbeelden.

Zoek en produceer uw eigen IFTTT -recepten

Zodra u de app opent, vraagt ​​IFTTT u om een ​​account te produceren. Merk op dat deze procedure vereist is. Met dit account kunt u zoeken met een belangrijke verzameling recepten, naast het produceren van uw eigen.

Over het produceren van je eigen recepten gesproken, dat is vrij eenvoudig. Tik gewoon op “Maak een nieuw recept” en selecteer wat u wilt dat uw telefoon doet, naast wanneer u dit moet doen. Zie de onderstaande afbeelding voor opheldering.

internet van dingen

IFTTT kan u volledig helpen uw huis te transformeren naar een “smart-home” door andere gadgets te besturen die zijn gesynchroniseerd met WiFi of Bluetooth. Heb je een “Philips Hue” en wil je automatisch de lichten bij zonsondergang inschakelen? Daar is een recept voor. Ja ik ben serieus.

Over het algemeen zijn er onbeperkte mogelijkheden met IFTTT, die u kunnen helpen tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen. Aarzel niet om deze mooie app te downloaden waardoor je Android -gadget slimmer maakt. Voor elk type vragen, voel je gratis om hieronder commentaar te geven.

Lees volgende: laat uw Android -gadget er geweldig uitzien met Swift Installer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *