Als u een iPhone gebruikt, dan zullen daar waarschijnlijk een paar redenen voor zijn, en de manier waarop iOS 9 uiterlijk er een van kan zijn. Het is ook mogelijk dat je al vele jaren een iPhone hebt gebruikt en gewoon iets van een verandering zin hebt, en als je jailbreak bent, dan alleen maar alles verandert wat de manier waarop iOS eruitziet slechts een paar tikken verwijderd is . Theming iOS is een van de redenen waarom jailbreaking oorspronkelijk zo populair werd, en de gemeenschap is vandaag net zo sterk als ooit.

Met iOS 9, het relatieve nieuwe kind in het blok, ondersteunen niet alle thema’s de huidige build van het mobiele besturingssysteem van Apple. Hier hebben we tien van de beste thema’s die te vinden zijn in Cydia en ze zullen allemaal prima werken op iOS 9.0-9.0.2 en met zowel Winterboard als Anemone. Er is hier voor elk wat wils, dus laten we beginnen.

Ayeris

Nu bijgewerkt ter ondersteuning van iOS 9, kan Ayeris worden gedownload door middel van de Bigboss Repository en kost $ 3,99. Je zult hier niets bizarlijks zien, en dat is een beetje het punt. Ayeris neemt iOS 9 en het verbeteren van zijn uiterlijk en gevoel is een van onze favoriete thema’s.

Muze 2

Muze 2 gaat voor een eenvoudige esthetiek met krachtige, kleurrijke pictogrammen en is volledig iOS 9 -compatibel en kan worden gedownload van de Zodttd & MacCiti -repository voor $ 2,49.

Enkel 9

Downloadbaar uit de ModMyi Repository voor $ 1,49, dit thema bevat meer dan 300 themaconen en bevat een nieuw controlecentrumthema en extra wallpapers. Met pastelkleuren die onschadelijk maar toch aangenaam voor het oog zijn, zal dit thema populair zijn bij velen.

In zicht

Inzicht beschikbaar voor Cydia’s ModMyi Repo, zoals veel andere thema’s, Insight neemt het typisch drukke iOS -startscherm en vervangt zijn pictogrammen door iets helemaal veel kalmerend. Het is misschien niet naar ieders smaak, maar inzicht is absoluut voor ons.

Ace el cap

Met het ACE EL CAP-thema krijg je afgeronde pictogrammen en nogal OS X El Capitan-achtige ervaring. Niet dat dat een slechte zaak is, begrijp je. Het thema is beschikbaar voor $ 1,99 van de Repo Zodttd & Macciti.

Axla 3

Axla 3 is beschikbaar voor $ 2,99 van de Zodttd & MacCiti Repo en is een van de best uitziende thema’s die je gaat tegenkomen. Met heldere, kleurrijke en diepgaande pictogrammen gaat je iPhone er echt uniek uitzien. Tenzij je iemand anders kent met Axla 3, dat wil zeggen.

0BSCURE 7

Beschikbaar om te downloaden van Cydia’s ModMyi Repo en zeer recent bijgewerkt ter ondersteuning van iOS 9, 0BScure 7 heeft een zwart -witte esthetiek die zeer polariserend zal zijn. Maar als je het leuk vindt, is de kans groot dat je er dol op zult zijn. Zoals wij. Het kost je ook maar een dollar.

Flat 8

Nogmaals, beschikbaar om te downloaden door middel van Zodttd & MacCiti Repository, geeft de naam van Flat 8 precies weg wat het gebruikt – een thema dat zo plat is als deze dingen worden. Als 3D een uitschakeling voor u is, dan is Flat voor u.

Aupi

De jouwe voor $ 1,99 en zat in Cydia’s Zodttd & MacCiti Repo, wachtend om te worden gedownload, AUPI heeft schone, heldere pictogrammen die overeenkomen met de achtergrond en heeft meer dan 170 appspecifieke pictogrammen die zijn opgenomen voor uw verering.

Rupi

Met pictogrammen die een andere kijk zijn op de bekende pictogrammen die al door veel van ons worden gebruikt, is Rupi beschikbaar door middel van de Zodttd & MacCiti -repository voor $ 2,99 en ziet er schoon uit zonder te minimalistisch te zijn. Als je iets nieuws wilt zonder de route door velen te gaan, kijk dan op dit thema.

En daar hebben we het. 10, iOS 9-compatibele thema’s voor iPhone die je nog een tijdje op gang houden. Genieten van.

Misschien wil je ook kijken:

Winterboard -update voor iOS 9 nu beschikbaar op Cydia

iOS 9.1 Update Jailbreak Status

Jailbreak iOS 9, 9.0.2, 9.0.1 met Pangu 9 op iPhone en iPad [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *